Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (96)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Film ve mě již od začátku probudil něco, co už hodně dlouho postrádám u nových filmů (hlavně amerických) a to jest zájem, touhu vědět co bude dál a hlavně takový ten pocit, kdy film zkouknu a pak na něj klidně ještě pár dní myslím. Herci jsou skvělí, stejně tak atmosféra. Purpurový vrch(dům) je do detailů propracovaný - každá místnost, chodby vše. Film mě skutečně nadchl.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Neuvěřitelné, po pár letech jsem zase zažila jak se naplno směje celý kinosál. Akční komedie jak má být, nemám tomu co vytknout, brečela jsem smíchy.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Vtipné, zábavné, akční, ani na sekundu nenudí, prostě famózní. Řekla bych, že je to důstojné pokračování jedničky, ne-li lepší. Downey Jr. je pro mě Pan herec a zaslouží si poklonu.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Podle mě naprosto zbytečný film, který jedničce nesahá ani po kotníky. Atmosféra nijaká, herci nevýrazní, prostě nuda.

plakát

Žraloci (2005) odpad!

Celý film stál vcelku za hov.., ale ten konec to byla extra třída. Jediné co se mi celou dobu honilo hlavou bylo, jak někdo dokáže natočit takovou kravinu.

plakát

Hlubinná hvězda šest (1989) 

Tak kůli tomuhle filmu jsem se jako pětiletá klepala každý večer pod peřinou a nemohla jsem usnout. Je to taková moje srdeční záležitost, takže moje hodnocení není ani trochu objektivní.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Ani nevím čím mám začít. V tomhle filmu zkrátka nefunguje snad vůbec nic. Tak třeba scénář. Mám pocit, že tvůrci prostě jen vzali scénář mušketýrů z roku 1993 a ten trochu pozměnili. Blbý je, že jak to přepisovali tak zapoměli na to, že to na sebe musí navazovat a dávat smysl! Další problém je výběr herců, ty 3 kašpaři co tam poskakovali mi mušketýry nepřipomínali ani zdaleka. Bloom, Jovovich a Waltz byli naopak super. No a řežie ta mě zklamala snad úplně nejvíc. Akční scény odfláklé, všechno působí uměle a strojeně. Dál, nevím z jakého důvodu, ale ve filmu se objevují pouze 3 mušketýři, jeden mušketýr důchodce a mušketýr junior, žádného jiného jsem tam neviděla. Kam se poděla celá králova osobní stráž? Celkově je ve filmu málo lidí, málo vojáků, málo dvořanů. A hudba? No mám takové tušení, že už jsem jí slyšela v jiných filmech nebo aspoň něco hodně podobného.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Velmi povedený díl, možná dokonce nejlepší ze všech.I přesto, že jsem byla na půlnoční premiéře, si film dokázal po celou dobu udržet mojí úplnou pozornost. Myslím si, že v případě Rozbřesku byl dobrý tah rozdělit film na 2 díly. V podstatě nemám co tomu vytknout. Možná trošku odfláknuté vlkodlaky ale to je drobnost.

plakát

Colombiana (2011) 

Zajímavý, akční, zábavný, jednoduchý. Nic jiného ani od tohoto druhu filmů nečekám, takže mě to uspokojilo. Žádná spousta zbytečných keců, vysvětlování a vyšší logiky.