Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Nadia

Nadia (1984) (TV film)

Nadia Comaneci se v 70. letech stala ikonou sportovní gymnastiky. Její jméno je známé dodnes, protože se ve světě gymnastiky stále pohybuje. Dokázala úspěchy, které nelze překonat. Prožila si také bouřlivá a dramatická období. Díky lehké formě podání a humoru však nečekejte životopisné drama, ale spíše rodinný film, který zachycuje hlavně její sportovní kariéru.

Kamiču!

Kamiču! (2005) (seriál)

Seriál vychází z tradičního japonského náboženství - ve světě existují bohové a bůžkové i těch nejobyčejnějších věcí. Hlavní postavou je čtrnáctiletá Yurie, která se přes noc stane bohyní. Jakou, na to má teprve přijít, zatímco se s pomocí kamarádek a jiných bohů bude seznamovat s povinnostmi a mocí bohyně. Při tom zažije nemálo dobrodružství.

Perfektní tělo

Perfektní tělo (1997) (TV film)

Film se spoustou gymnastiky o Andie, která má vše, co člověk u vrcholového sportu potřebuje. Touží se stát olympijskou medailistkou, ale při cestě na vrchol pozná, jak snadno se dá vlastním přičiněním dostat na dno…

Honó no Mirage

Honó no Mirage (2002) (seriál)

Ougi Takaya je normální kluk studující střední školu - dokud jej nenavštíví Naoe Nobutsuna. Ten mu začne tvrdit, že je Ougi dávno zesnulým vůdcem klanu Uesugi a jeho přítel Narita Yuzuru je posedlý zlým duchem a blížící se hrozbou světu.

Reklama