Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (416)

plakát

Útok z hlubin 3 (2020) odpad!

Naprostá tragédie, jeden z nejhorších filmů o žralocích, co jsem kdy viděl. Vidíme pár zlejch hochů, kteří se perou s těma férovejma. A ti žraloci jsou tam jen tak mimochodem. Nezáživná nuda, která dělá ostudu prvnímu dílu. Trailer vypadal slušně, i když ty dřevěné chatrče mi nepřipadaly zrovna zajímavé. Když jsem to dokoukal, zeptal jsem se sám pro sebe - Proč tohle vůbec točí?

plakát

Policajt drábem (1973) 

Má to švih, má to akci, má to humor. Mám rád tyhle detektivky.

plakát

Policajt v Hongkongu (1975) 

Kdo má rád kriminálky sedmdesátých let a to, jak Bud Spencer fackuje zlý hochy, nebude zklamán

plakát

Ďáblovo pokušení (1991) 

Já se u toho zasmál. Mám rád Buda Spencera a jeho filmy. Kdo měl rád Spencer-Hillovky, nebude vyloženě zklamán. I když nějaké mouchy tam samozřejmě byly...

plakát

Četnické humoresky - Formule (2007) (epizoda) 

Nemohu souhlasit s většinou komentářů ke třetí sérii... Když jsem ji viděl poprvé, náramně jsem se bavil a epizoda Formule patří mezi mé velmi oblíbené... Musím se zastat Miroslava Donutila - scéna s nabarvenými vlasy mi přišla vtipná. Rozhodně si nemyslím, že by série měla sestupnou tendenci a že by něco nebylo dramaturgicky zvládnuto.

plakát

Stůj, nebo maminka vystřelí! (1992) 

Ono to vůbec není tak špatné, jak se podle zdejších komentářů může zdát. Normální policejní komedie z počátku 90. let se vším všudy. Klidná oddechovka. Vše nemusí být umění. Rád se k filmu občas vrátím a příjemně si odpočinu.

plakát

Hook (1991) 

Vynikající film pro celou rodinu... Williams i Hoffmann jsou naprosto skvělí! Viděl jsem asi 5x a nikdy mě to neomrzelo. A pokud náhodou narazíte na vynikající dabing s Viktorem Preissem, budete též mile potěšeni.

plakát

Uzavřený případ (2011) 

Jak je možné, že "dlouhý" film Scarface s Al Pacinem uteče jako voda a Uzavřený případ se táhne a mám pocit, jako by trval 24 hodin? Jako detektivka je to poměrně nudné. Kdo se těší na Pacina, nechal se jen nachytat plakátem nebo obálkou (stejně jako já).

plakát

Perníková věž (2002) 

Nebylo to zas tak špatné... Martin Němec udělal výbornou hudbu

plakát

Terminator Genisys (2015) 

I přes ty různé časové smyčky, které byly, podle mě, leckdy nedomyšlené, jsem se nenudil a naopak jsem se příjemně bavil. A o to by mělo jít především. Některé nápady byly velmi originální. Srovnání s jedničkou nebo dvojkou asi není na místě. Ty nepřekoná žádný další Terminátor, ale to se dá předpokládat.