Reklama

Reklama

Útok z hlubin 3

  • USA Deep Blue Sea 3 (více)
Trailer 1

Mosambický průliv je domovem mořského života a každoročně se sem připlouvají pářit a rodit mláďata velkých bílých žraloků. Na vše dohlíží mořská bioložka Dr. Emma Collinsová a její tým environmentalistů, kteří jsou odhodláni pokračovat v odkazu jejího zesnulého otce. Tato idylka však náhle skončí, když Emmin bývalý přítel Richard přichází na lov tří žraloků býčích, kteří měli připravit o život půl tuctu lidí. Jejich matka Bella byla geneticky upravena tak, aby byla chytřejší a mnohem krvelačnější. Jak počet mrtvých těl stoupá, je jasné, že Bellino potomstvo zdědilo její vylepšení, a bude-li se moci pářit, bude to znamenat obrovský boj, nejkrvavějšího návratu do hlubin modrého oceánu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zábavná béčková frančíza vhodná do videopůjčoven. Herecké výkony dobré. Možná trochu stupidní zábava. Má to krev, gore a poselství o klimatické změně. V této souvislosti mi nejde na rozum pro v Africe, Arábii a východní Indočíně stále dramaticky roste počet obyvatel, zatímco Evropě dlouhodobě vymírá a je nahrazovana islámským africkým obyvatelstvem. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem nějak obeplul, ale vida teď její hodnocení, možná do ní ještě půjdu v rámci nějakého guilty pleasure večeru. Trojka kupodivu bavila hned od začátku, žraločí filmy já rád už od dob co Spielberg naučil lidi se těchto krásných tvorů opravdu bát. Herci byli docela fajn, Tanie to v plavečkách s bombou na zádech (vím, neříká se bomba) slušelo a žraloci chvilkami skoro ani nevypadali digitálně. Celkem udivovala jen čistota vody kolem ostrůvku a přitom v laguně si člověk neviděl na špičku plotuve... Jak se ve filmu objevila výzkumná žraločí loď, šlo to se zábavou z kopce. Vždycky nejvíc nechápu, když záporák co má nabitou má bouchačku, potřebuje zlikvidovat protivníky a rozhodne se ji po chlapsku zahodit a jít si to rozdat s největším samcem od nepřítele na férovku pěstičkama. No a pak se nechá zabít. Jestli budu někdy tuhle potřebu mít, tak ode mně ať nikdo nečeká, že zahodím gun, nechám si dát nakládačku a pak potupně zhynu rukou hrdiny. Ale nebylo to jen toto, i děj začal být debilní a žraloci čím dál digitálnější. Nudu prakticky zachraňoval jen odhad, kdo bude další sladkokrevnou jednohubkou vytuněných mořských predátorů. V závěru mně dorazila scéna se skříňkou, chyběl tam pak užjen západ slunce v němž by z moře vyskočil ladným obloukem žralok. A za to dávám o hvězdu míň, takže dnes to bude jen za dva žraločí mozečky k preparování. * * ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pri pobreží Mozambiku morská biologička Emma Collinsová a jej tým skúmajú dopad klimatických zmien na žralokov žijúcich v danej oblasti. Ich populácia klesá ale ako sa zdá jeden druh žralokov sa zmenám prispôsobuje oveľa lepšie ako ostatné druhy...priemerný žraločí film ktorý mal asi najkrajšie zábery morského dna počas záverečných titulkov. Dojem trochu pokazil aj epický skok jedného z hrdinov a hrôzu v oceáne pochopiteľne prežili 3 ženy rôznych rás zatiaľčo jedinou zlou postavou bol (okrem žralokov) biely muž... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Geneticky modifikované paryby jsou poměrně osvědčené téma, které přichází na přetřes i ve třetím dějství hororových dobrodružství z vodní říše. Tentokrát se divák  ocitá v malé vesničce v Mozambickém zálivu, kde svůj  vědecký výzkum provádí vnadná bio(sou)ložka se svým týmem, když jejich klid naruší žraloci  bělaví  a jejich nestandardní chování. A jejich hrozivé ploutve nad hladinou vysledoval vyslaný tým pověřený je dostat pod kontrolu. John Pogue dostal do svého filmu všechno, co je důležité pro správný spektákl, který operuje s jednoduchou zápletkou. Žraloci si postupně k snědku dávají člověčinu, do toho snahu o přežití  komplikuje psychopat Bren Foster a bioložka Tania Raymonde potěší pánské oko. Asi nejhorší je film, když  se pokouší předkládat vědecké teze. Naopak nejlépe mu svědčí,  když se do práce pustí žraloci a jejich zuby, což se projevuje nápaditými úmrtími. Jednoduchý  snímek  s béčkovými proporcemi  se také snaží zaujmout   atraktivními záběry pod hladinou oceánu a nad hladinou se mu daří zachovat si důstojnost. 7/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ti digitální žraloci se sice úplně nevyvedli, ale jinak je to moc fajnovej béčkovej biják. Hned zkraje mě třeba zaujala ta potápějící se rybářská vesnice, fakt parádní genius loci, tam bych se rád podíval. Ale abych vás tou vážností neodradil - v první řadě je to samozřejmě správně pokleslej a lobotomizovanej mozkovýplach, takže přesně můj filmovej šálek. Kombinace thrilleru, akčňáku, vztahovky a trochy toho žraločího bizáru. Některý scény mi dokonce neodbytně připomněly slavnou sérii Sharknado, hlavně v závěru je jich takových celkem dost. A v hlavní roli hraje fakt nádherná kočka, kterou si matně vybavuju z Lostů, a to znamená další velký plus. Takže co bych si na dobrou noc mohl víc přát, člověk se musí umět radovat i z maličkostí. 3+. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Jihoafrické republice – Kapské Město. (ČSFD)

Reklama

Reklama