Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (225)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

tohle mohl natocit kdokoli...vizualne krasne, obcas vtipne a sem tam pekny napad, at uz od burtona nebo od carrolla. ale prazdne, a to jak obsahove tak emocionalne. bohuzel.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Tenhle film zachraňují nadprůměrné herecké výkony mladých herců, jinak bez nápadu a chvílemi až nudné. Timberlake, Yelchin, Swayne, Seyfried slušné, Hirsch a především Foster fantastičtí. Toť vše.

plakát

Americká krása (1999) 

Uchvátné obrazově a vlastně na všechny způsoby.... Když já má ráda, když je ve filmu aspoň jedna postava, která není vyšinutá, úchylná nebo je třeba úplně nudná. Takovej dotek reálna:-) Protože jestli jsme všichni takoví, jdu si skočit.

plakát

Americké psycho (2000) 

Chrisitana Balea je na tohle až škoda. Ale když má člověk dobrou náladu, docela se u toho pobaví.

plakát

Argo (2012) 

Film výrazně pozvedá propojení s tehdejším Hollywoodem, které ho u mě staví nad průměr. Technicky skvělé, výborná výprava a herecké výkony, ale trochu mě mrzí určité přes koleno lámané momenty (jedna hodná muslimka, aby se neřeklo, zvedání telefonu na poslední chvíli), zjednodušování a akcentování tématu hrdinství (ano, vím, že si to předobrazy zaslouží). Gradace je tak nějak umělá, nepřirozená. Ale možná je to hrdinství dneska třeba připomínat, kdo ví...

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Skvělý film se skvělou kamerou, skvělou hudbou a fantastickými herci. Nevidět nejdříve švédský originál a nevědět, že scénář se až na malé detaily prakticky neliší, a že zpracování je o ždibíček méně dokonalé, dám 5*. Ve švédském filmu se holt k emocím musíte propracovávat s postavami, Američané musí mít všechno přístupnější. Chloe Moretz je ohromná!

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Ledové, kruté, nádherné, láskyplné...přes extrémně pomalé tempo nechybí napětí, podporované občasnou atmosferickou hudbou a jinak dosti hrůzostrašným tichem. Skvělé souznění žánrů a skvělí dětští herci.

plakát

Avatar (2009) 

"Krása" ve všech ohledech. Takhle vypadá krása zhotněná ve filmu. Za 166 minut se nenudíte. A vůbec to není tak "zelené", jak někteří tvrdí. Spojení člověka s přírodou energií je součástí myšlenkových systémů po staletí, a že jsem si zničili vlatsní planetu? Dejte pokoj, to je i v Červeným trpaslíkovi...

plakát

Až na krev (2007) 

Zatím jen dle špatné kopie:-(...daniel day-lewis = oscar, to se nedá svítit. Dokonalý, stoprocentně odvedený herecký výkon, kdy herec už není hercem a nelze ho takk vnímat. Takové malé převtělení. Film o deformaci lidské duše, kde se o ničem prodobném prakticky nemluví. Film o honbě za úspěchem, když úspěch je jediné, co zbývá člověku, který nemá v nitru nic, nemá po čem toužit a pro co žít. Naprosto nekompromisní Andersonovo zpracování, které divákovi nedá nic zadarmo a donutí ho přemýšlet, o čem se tu vlastně vypráví a proč...90%

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

ten moment rozhodnutí pro svatbu, když vedle skaut skáče na trampolíně...miluju W.A.