Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (6)

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989)

Vynikající seriál, který mohu vidět kdykoliv. Samozřejmě že některé díly jsou slabší a jiné lepší, ale to je u seriálů běžné. Díly jsou na základě skutečných historických příběhů a mapují složitý vstup některých vyšetřovacích metod do objasňování případu. Konec již takový není a je to škoda, ale díly jako Paprsek, Stopa, Jed a hlavně Rekonstrukce, kde se v rámci vyšetřování snaží detektivové "utopit" figurantky ve vaně jsou perfektní :)

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Když jdu u nás na vesnici na fotbal, tak mi přijde, že jsem se dostal do tohoto seriálu. Jako bych to viděl... A to hrajeme skutečnej Okresní přebor, pod námi je ještě Okresní soutěž, takže hrajem takovej lepší prales.

Zdivočelá země

Zdivočelá země (1997)

První dvě řady dobrý, pak už mi to přišlo zbytečné... Přeci jen dávám 4 hvězdičky a myslím, že by se klidně některé díly mohly vysílat na středních školách, nahradily by spoustu hodin dějepisu a hlavně by nevznikaly podobné organizace jako "Komunistický svaz mládeže" a podobné. Nejsilnější moment seriálu pro mně je 19.díl, kdy se Maděra Billovi svěřuje co všechno v lágru zkusil a je tam krátký prostřih na plačící sestřičku... Když padnul režim, bylo mi 10 let, i moje rodiče a prarodiče pocítili jeho "sílu". Prostě nechápu, ja takvýhle svinstve může člověk člověku provést... A ještě k tomu v jedný zemi.