Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (5)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Někdo vyrůstal na Simpsnech, jiný na Pokémonech, já jsem byl odkojený Novou generací. Nikdy nezapomenu na ty časy, kdy jsem vyhlížel úterky a čtvrtky, kdy na ČT1 běžela Nová generace. Každý díl jsem hltal takovým způsobem, až se tomu dneska divím:-) Celý svět Nové generace i posádka ke mně přirostly takovým způsobem, že dát jiné než ultimátní hodnocení je naprosto out of question:)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Hlavní příběhová linie řešící konflikt Tauri a Goauldů je docela povedená, ostatní díly vyplňující mezery už bohužel, až na pár výjimek, postrádají pořádný šmrnc a scénář v některých případech připomíná práci žáků základní školy. Celkově je to ale koukatelné a některé díly jsou opravdu vydařené.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Napoprvé jsem byl docela zklamán, protože jsem čekal další Středozem a místo toho dostal Spartaka. Hra o Trůny se rozjíždí pomalu, ale čím dýl trvá, tím víc za to stojí. Výborně napsané i zahrané postavy a spousta často nečekaných twistů dělají z téhle drsné fantasy must-see záležitost.

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Hodnocení po první sezóně. Jestliže se vyhnete srovnávání s hranými snímky, zjistíte, že animované zpracování Klonových válek není vůbec špatné. Chápu že nezvyklá animace může leckoho otrávit, pokud si však zvyknete, budete se bavit náramně dobře.