Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené seriály (5)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Někdo vyrůstal na Simpsnech, jiný na Pokémonech, já jsem byl odkojený Novou generací. Nikdy nezapomenu na ty časy, kdy jsem vyhlížel úterky a čtvrtky, kdy na ČT1 běžela Nová generace. Každý díl jsem hltal takovým způsobem, až se tomu dneska divím:-) Celý svět Nové generace i posádka ke mně přirostly takovým způsobem, že dát jiné než ultimátní hodnocení je naprosto out of question:)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Hlavní příběhová linie řešící konflikt Tauri a Goauldů je docela povedená, ostatní díly vyplňující mezery už bohužel, až na pár výjimek, postrádají pořádný šmrnc a scénář v některých případech připomíná práci žáků základní školy. Celkově je to ale koukatelné a některé díly jsou opravdu vydařené.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Napoprvé jsem byl docela zklamán, protože jsem čekal další Středozem a místo toho dostal Spartaka. Hra o Trůny se rozjíždí pomalu, ale čím dýl trvá, tím víc za to stojí. Výborně napsané i zahrané postavy a spousta často nečekaných twistů dělají z téhle drsné fantasy must-see záležitost.

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Hodnocení po první sezóně. Jestliže se vyhnete srovnávání s hranými snímky, zjistíte, že animované zpracování Klonových válek není vůbec špatné. Chápu že nezvyklá animace může leckoho otrávit, pokud si však zvyknete, budete se bavit náramně dobře.

Časové pásmo bylo změněno