Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Nezdolný Everest (2006) (seriál) 

Nelíbí se mi, jak to celé degraduje tento krásný a nebezpečný vrcholový sport. Nelíbí se mi, že je všechno na prodej a že boaháči, kteří si myslí, že jsou neohrožení, riskují životy "šerpů", kteří jim dělají průvodce. Nelíbí se mi, že se z Mount Everestu stala atrakce, jejíž krásu teď hyzdí odpadky. Ale i přes to všechno bylo krásné nahldéhnout do takové expedice..

plakát

Warholka (2006) 

Lesk a třpyt povrchvního způsobu života. Ráda bych věřila, že umělec má hluboké životní prožitky, ze kterých čerpá. Ale tohle bude pravdě asi blíž. Každopádně je tohle první věc od pan George Hickenloopera a myslím, že jsme si moc neporozumněli. Zcela upřímně musím říct, že jsem si ten film protrpěla. Nevím, jestli to byl záměr režiséra, anebo Sienna má tak příšernou mimiku, když se zlobí, nebo naříká.

plakát

Devil (2001) 

Tvrzení, že jde o HOROR je velmi odvážné a poněkud matoucí. Duchařina je zde sice precizně zakomponovaná, bát se ale nebudete. Mě to vůbec nevadilo. Celé zpracování se mi celkem líbilo. A úplně nejvíc mě inspirovalo úvodní a závěrečné slovo na téma, co je to vlastně duch.. To psal někdo hodně šikovný. A rovněž se mi neuvěřitelně líbilo, že přesně to, co bylo řečeno na začátku, zopakovali i na konci. A tehdy si uvědomíte, že právě na konci dostala ta stejná slova úplně jiný význam a hloubku. SUPER!

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Dívám se a to a nechápu to. Nechápu, jak je vůbec možné, že NIKDO nechtěl nic udělat. A co nechápu ještě víc, je ten rok. Stalo se to v roce 1993, což není tak dávno, aby všechny státy světa (kromě Kostariky a pár dalších vyjímek) neměli profesionální armádu. Taky jsem nemohla uvěřit těm samotným bratrovražedným bojům. A co mě asi nejvíc vhání slzy do očí je fakt, že se nic nezměnilo. To, že se válka neděje u nás, neznamená, že není! Mám takový vztek, že nemůžu filmovou stránku vůbec hodnotit. To prostě nejde :(.....

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Mísí se ve mě spousta pocitů. Nostalgie, napětí, radosti nad znovu viděním mých hrdinů i smutku nad tím, že to nikdy nebude "pán prstenů" se vším všudy. Ten dlouhý začátek zcela chápu. Fanoušci LOTR by Jacksonovi neodpustili malé ohlédnutí za Frodem <3. Každopádně po dlouhém uvážení a druhém zhlédnutí Hobita, musím konstatovat, že je to starý dobrý Jackson a jeho silná Tolkienovská pohádka :))!!

plakát

Milionář z kuchyně (2008) (pořad) 

It´s a joke??? "Simon RIMMER"?? :DDD.. Takové jméno si teda hvězdu zaslouží! PS: ano, viděla jsem jen jeden díl a obrázek mám celkem jasný. Větší propagandu si T*s*o dovolit ani nemohlo!

plakát

Jack a obři (2013) 

Nebavilo mě to. Bylo to zvláštně pojaté.. tak jako by "vážno na nevážno". Zpracování a výprava měla působit velkolepě, to se ale příliš nepovedlo. Bylo tam na můj vkus málo Ewana McGregora. Škoda ;).

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

No teda.. 23 %.. a já to stále sleduji. Ulice je asi můj rekordman... nikdy jsem se seriálem tak dlouho nevydržela. A to i když jsem k němu měla tolik výhrad ;)).

plakát

Ledové království (2013) 

Pohadka a nehynouci sesterske lasce je uzasne tema. Olaf je ten typ postavy, na kterou dlouho nezapomenete.

plakát

Město (2010) 

Parádní. Pane Fleku, klobouk dolů. Možná mi to nějakou chvíli trvalo, ale získal jste si můj obdiv. Bravo. Akční žánr mě moc neoslovil, ale tohle mělo šmrnc a šťávu. Výborně. Jen ten konec byla moc pohádka, ale proč ne ;).