Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (213)

plakát

A Fine Line (2012) 

Shlédnuto v rámci festivalu Expediční kamera v Krnově 2015.

plakát

Afterglow (2014) 

Po vizuální a hudební stránce pastva pro oči a uši. Lyžařské výkony jsou jakoby v pozadí za tím vším vizuálem. Příběh filmu zde chybí úplně. Snow film Krnov 2015.

plakát

Alegria (2013) 

Shlédnuto v rámci festivalu Expediční kamera v Krnově 2015.

plakát

All.I.Can (2011) 

Skvělé záběry freerid. Zajímavé spojení letních a zimních záběrů a přírody. Shlédnuto v rámci Filmového festivalu zimních sportů (FFZS) Krnov 2012.

plakát

Americký zločin (2007) 

Velmi silný příběh, který mě dostal. Trochu mě zaráželo, jak jsou všichni apatičtí pomoci Sylvii. Jak rychle dokáže okolí odsoudit a ubližovat bezbrannému člověku, Otázka strachu, autority, smět beztrestně ubližovat druhému člověku, lhostejnost sousedů a okolí cokoli udělat a další otázky vyplouvají napovrch v tématu, které je více než v dnešní době aktuální. Trochu mi nejde narozum, že holky byly týrané a stále se vraceli ke své trýznitelce domů, aniž by vyhledali pomoc či se pokusily o útěk.

plakát

And Then We Swam (2014) 

Shlédnuto v rámci festivalu Expediční kamera v Krnově 2015.

plakát

An education (2014) 

Domácí video - tatínek vzal dceru na výlet na lyžovačku na Antarktidu. Vzal ji sebou, aby nemusel volat satelitním telefonem. Samozřejmě oba mají nezapomenutelné společné zážitky. Domácí video klidně mohlo zůstat doma. Snow film Krnov 2015.

plakát

Anna Karenina (1967) 

Mistrovské výkony herců, netradiční kamera, historický náhled do kultury (dostihy, divadlo, "kriket") a života vyšších vrstev. Shlédnuto v rámci festivalu 70mm filmů Krnov 13.4.2014.

plakát

Arrowhead 135 (2014) 

Sněžný závod v délce 135 mil. v 50 C mrazech klobouk dolů všem závodníkům. Na výběr jsou sice tři způsoby zdolání na sněžném kole, běžkách, nebo pěšky. Každý závodník, však musí bojovat s časem do 60 hod. do konce závodu. Počasí, spánek, kondice vše hraje roli. Kolo se boří do sněhu nebo se porouchá, pěšky se nesvezete, běžky vypadají na nejlepší variantu. Snow film Krnov 2015.

plakát

Artic Air (2014) 

Film má několik nej: příroda Grónska, bratři, lyžování, sestup s padákem (na horu 6 hod. pěšky, dolů 4 min. s padákem - úspora času), lezení ledopádu, KITing s padákem, selfi tyč. Snow film Krnov 2015.