Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (967)

plakát

Couch (2003) (TV film) 

ty dvě minuty se snad ani jako film brát nedají, jde jen o skeč, který někomu může přijít k chuti někomu ne... proto nehodotím, kdo má rád Sandlera (o režii tentokrát opravdu nejde), ať se koukne a naopak

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Jedna hvězda dolů za to, že jsem dostal přesně to, co jsem čekal, ale nic víc,nic,co by mě překvapilo a na co bych nebyl připravený... Jinak samozřejmě velmi příjemné...

plakát

Crash (2004) 

3 a půl* ... Všechno, co jste o tomto filmu slyšeli je pravda. Vyjadřuje se k závažným lidským problémům, je poměrně slušně napsaný i natočený, Matt Dillon je opravdu skvělý a celý film má několik opravdu silných momentů, ženoucí emoce do krajnosti ALE: má i spoustu záporů, především občasnou tezovitost, emocionálně jde o dvě, tři třídy přes čáru, vypočítavost, Sandru Bullock, jejíž postava by ve filmu vůbec nemusela být, poměrně jednoduchý náhled na svět (paradoxní, ale je to tak) a především zbytečný polopatismus, který může leckterého diváka dovést k pocitu, že ho tvůrci mají za blba... Celkově jsem tedy víceméně spokojen, ale musím přiznat, že se jedná o jeden z nejpřecenovanějších filmů současnosti, a že znova ho asi nedám.

plakát

Čarodějky (1990) 

Z tohohle filmu jsem si původně pamatoval jen promočené trencle v osmi letech...dnes už to není tak drsné :)

plakát

Čarodějův učeň (1977) 

Hernajs, proč tenhle klenot mezi českými "pohádkami" nevídáme častěji???? Mmch, místy je to opravdu celkem drsné :)

plakát

Čaroděj ze země Oz (1939) 

Film, který se velmi těžce hodnotí, ale nebýt jeho, zela by ve světové kinamatografii veliká ďoura. Písničky ujdou a všechno kolem je takové.... ujeté! A svým způsobem děsivé, no jen řekněte - sedmnáctiletá holka předstírající, že je jí sedm; ocelový robot se sekyrou, který navíc nemá srdce(!); mentálně zaostalý vidlák, kterému kouká sláma z bot; špatně převlečený zoolog, nebo Monty Python, který právě někomu uřízl nohu a snaží se schovat (Monty Pythonův Smysl života); liliputi... Podobná směsice by se stejně dobře vyjímala ve filmu Davida Lynche;)

plakát

Čas probuzení (1990) 

vlastně trochu polopatistický kýč, ale minimálně De Niro je úžasný !!!

plakát

Čas sluhů (1989) 

Jseš nula!!! Fuj, fuj, fuj...

plakát

Čekej do tmy (1967) 

Pořádný nervák...a Hepburnová tentokrát dokonce doopravdy "hraje" !!!

plakát

Čelisti (1975) 

Přelomový a nesmrtelný film, který je díky využití jeho minimálních prostředků maximálním diváckým zážitkem. Vynikající je především Williamsova hudba, herecké výkony všech tří představitelů a samozřejmě Spielbergova režie, bez které by Čelisti nikdy nebyly tím, čím jsou.