Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Warrior (2011) 

Jeden z mých největších filmových zažitků. I když je to trochu kliše a děj se dá očekávat, tak tento film pro mě znamená hodně. Dobře natočené, super zápasy a dobře obsazené. K tomu ten děj a na konci mi ukapla dokonce slza.

plakát

StreetDance 3D (2010) 

Žádný extra děj a herecké výkony...Ale o tom to neni.Tanec a hudba v provedení 3D , myslim že docela slušné a užil sem si to.

plakát

New Yorku, miluji Tě! (2008) 

Film na mě působil více dojmama...Krátké příběhy, některé zvlaštní některé mi nic neříkaly, ale našli se tam i takové za který sem rád, že sem film viděl.Proto 80%.

plakát

Rock ze střední (2009) 

Dobře vymyšlený, dobře natočený, dobře zahraný, dobrá hudba.Herci byly taky sympatičtí a pro mě tenhle film znamenal dost.

plakát

Znovu 17 (2009) 

No jak zhodnotit takovouhle komedii.Návrat do minulosti, spíš proměna jedné osoby do minulosti.Trochu kravina, ale celkem mě to pobavilo ,občas sem se zasmál a Matther Perryho mám ze seriálu Přátelé docela rád.Takže to hodnotím za slabší 3*.

plakát

Blackball (2003) 

Nakonec jsem byl celkem překvapen.Komedie mě nenudila, trochu smyšlený sport o kterém byla mě zaujmul a herecký výkon Paula Kayneho v jeho roli byl dostačující.Film splnil moje očekávání proto ho hodnotím slušně za ****.

plakát

Teorie chaosu (2008) 

Od každého filmu něco čekám ,někdy toho očekávání nedostanu ,někdy ano. Než sem se donutil shlédnout tento film ,byla to opravdu doba. A nelituji toho ,že jsem to udělal. Ryan podal fascinující herecký výkon a ve filmu mě nenudil téměř nikdy. Film sám o sobě vypovídá o jakémsi způsoby Chaosu, kdy Ryanovo rozhodnutí co udělá záleželo na náhodě.

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Komedie, která mě zaujala a v celku překvapila. Je o dívce, která chce být novinářkou, ale nakonec skončí na místě asistentky šéfky časopisu Mirandy.Ve filmu de hlavně o módu.I když nejsem žádný módní návrhář ani fanoušek módy film na mě z herecké strany a nápadu dost zapůsobil a pobavil mě ,proto ho hodnotím na 80%.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Pro mě jeden z největších filmových zážitků. Herecky není ani tak dokonale obsazen, ale Ashtona K. mám taky rád. Cestování v čase ,měnit minulost nebo budoucnost, takové Sci-Fi mám rád když to má tu pořádnou atmosféru, kterou pro mě tento film měl na 95%.