Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (95)

plakát

Cena za štěstí (2019) 

Očekávala jsem od snímku daleko víc a možná proto jsem byla nakonec tak zklamaná. Nešvar, kterého se čeští tvůrci dopouštějí v poslední době se bohužel objevil i zde. Příliš mnoho dějových linek, které díky přemrštěnosti zápletek zůstaly povrchní a film, který se tak trošku měl zavrtávat do jednotlivých postav nám je odhalil pouze povrchně. Možná kdyby to byla minisérie, kde by se opravdu věnovali všem, tak by to mělo větší úroveň a hloubku. Takhle nemůžu hodnotit jinak než 2 hvězdičkami. + Jaroslav Plesl, který prostě nezklame. - Místy nelogický děj a nereálné jednání okolí (včetně soudu).

plakát

Colette (2013) 

Řekla bych český průměr, evropský podprůměr a celosvětově zanedbatelné. Už začátek nám ukazuje, že si s některými záběry tvůrci nelámali moc hlavu. (Jejich rádoby New York). Mádl si po 30 letech vůbec není podobný, hlavní hrdinka docela jo. Co se týká námětu... Je jich už opravdu moc, jsem docela cíťa na filmy s tématem holocaustu, ale tady jsem po celou dobu filmu byla v klidu. Dokonce jsem se ani nerozčilovala na Němce, jako například u filmu Lidice, kde jsem měla po shlédnutí chut nějakému náckovi rozbít čumák. Herecké výkony? Clémenc hrála skvěle, Mádl jako Anti herec ( takže jako vždy). Eric vynikající výkon, asi bych řekla nejlepší... Dabing je naprosto šílený, jak kdyby to nadabovala amatérská společnost. Sečteno a podtrženo... Za tři hvězdy, ale chtěla jsem dát dvě...

plakát

České století (2013) (seriál) 

Těžko soudit po shlédnutí třech dílů, ale zatím nehodnotím kladně. Nuda, nuda a zase nuda. Nebo také dialogy o ničem, dialogy o ničem a zase dialogy o ničem. Asi jsem od toho čekala víc, ale co se dá dělat. U Kulky pro H. jsem čekala nějakou akci. Bohužel jsem se dočkala jen dialogů o chystaných dekretech a chystání atentátu a přišel velký skok a měli jsme rok 45 a kde kulka? Nikde. Kde akce? Také nikde. Jen proslov Beneše, ovšem zase o ničem.

plakát

Četníci z Luhačovic (2017) (seriál) 

To jsou zase plnohodnotné komentáře, které odůvodňují proč někteří odborníci dali odpad. Po prvním dílu musím říct, že jsem spokojená. Nevykrádá to Četnické humoresky, poukazuje to na první kroky četnictva a hlavně československé republiky a herci nehrají jako amatéři. Suma sumárum prozatím 3 hvězdičky, jelikož se nechci ukvapit a uvidí se kam to povede, ale myslím, že pod tři to nepůjde.

plakát

Dánská dívka (2015) 

Eddi nám opět naservíroval citově vypjatý film. Tento herec vám opravdu dokáže na plátno přenést potřebné emoce a city. Bohužel u Redmaynena moje nadšení končí. Když se jedná o životopisné drama, tak bohužel očekávám, že se budou tvůrci držet faktů, což v Dánské dívce neudělali. Suma sumárum 3 hvězdičky.

plakát

Decibely lásky (2016) odpad!

Jak něco takového může vzniknout? J. Soukup moc dobře věděl proč odmítnout točit třetí díl Discopříběhu. Tohle byl "průser". Před revoluční díly taky nebyly zrovna to nejlepší, co česká kinematografie nabízela, ale Decibely lásky jsou fiasko. Holt Michal David asi nutně potřeboval peníze, tak s pomocí Halíka natočil tenhle blábol, který postrádá nadhled, alespoň trochu smysluplný dialogy a dobrou hudbu. O choreografii se raději ani nezmiňovat, vypadalo to, jak pár puberťáků na "Piškotéce". Odpad! většinou nedávám, ale tady se tomu neubráním a jeden do sbírky filmu přidávám.

plakát

Favoritka (2018) 

Hodně zvláštní film, na který se dalo dívat, ale znovu už bych ho asi vidět nemusela. Emma Stone opět předvedla dobrý výkon, ale něco filmu prostě chybělo. (Těžko popsat co.)

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Důstojné pokračování a nejspíš i zakončení seriálu, který v poslední sérii (myslím, že to byla 7.) dostal facku a byl uřvaný, nudný, nesnesitelný a nevím co dalšího... Tohle byla Gilmorova děvčata, která měla vše, co si začátek seriálu zasloužil. Velkou dávku emocí, plnohodnotný příběhy, sympatické postavy a pěkný a dojemný závěr. Těžko říct, jestli doufat v pokračování. Na jedné straně je tu ta touha vidět další a další díly, ale i strach, aby seriál nezajel do starých ohraných kolejí. Kdo ví. Nic méně si toto čtyř dílné pokračování zaslouží 5 hvězdiček.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

To se mi jen zdá, nebo dnešní dětský herci neumí hrát? A tady je to dost vidět. Jednu hvězdu to má pouze za Ondru B.. No a to mi řekněte jak mohou tvrdit, že se jedná o Hradecký Gympl a natáčet to v Pardubicích. Když si vzpomenu jak se tyto dvě města nemusí, příjde mi to od Novy dost trapné!!!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Quentin je prostě borec... Film, který ve vás probudí pomstychtivého skřítka...když si například pustíte Lidice, Odsund atd... a jste po shlédnutí snímku aspoň na půl dne nasr... na němce, Tenhle film vám krásně pomůže si ulevit, jelikož tu aspoň v jednom filmu dostanou na zadnici! Hned mi je líp... škoda jen té reality.