Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Miliardy - Admirals Fund (2023) (epizoda) 

Finále mě nezklamalo, protože koncept, kdy kočka honí myš až do posledního dílů, kde zjistíme, že celou dobu myš honila kočku, se opakuje už sedm let. Po každý serii tak příslo trocha zklamání, včetně toho, že furt víte hovno o hedge fondech. Co mě ale překvapilo, když se na konci všichni začali pusinkovat, misto klasického "Jen počkej zajíci v příští serii" a já si uvědomil, že to je konečná/loučení, jak mezi herci, tak s námi, a proto mi ten happyend vůbec nevadil. Aj trocha dojme, pokud patříte k těm, co první serii shlédli v 2016 během víkendu na koleji a teď na to potřebujete měsíc, protože chodíte do práce:))

plakát

Filmy našeho dětství (2019) (seriál) 

Ja se u tohodle fakt bavim, mozna proto, ze ty filmy jsou fakt filmy meho detstvi a divat se na to, jak to vsechno zacalo, je proste nostalgicka chutovka.

plakát

Ozark - Season 3 (2020) (série) 

Po druhé serii, která se mi hned vypařila z hlavy, prišla třetí, která získala mou plnou pozornost.

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Vite jak muze tenhle horor po kazdem shlednuti strcit vsechny soucasne horory za poslednich 10let? U me to je tak, ze ho po shlednuti nejak neumyslne vytesnim a kdyz si na nej vzpomenu po 5letech, tak najednou nevim o cem byl a pustim si ho znova. A znova sem posranej strachy coz se jinymu hororu nepovedlo. Nerikam ze vsechy ostatni jsou spatny, me bavi dobry horory, ale nebojim se jich. Az na jeden, fuj, vytesnit, ted.

plakát

Bůh miluje Ugandu (2013) 

Nejsem věřící, protože ČR je z větší míry ateistická země a nejsme prostě vychováni k víře v boha. Ale pokud někomu víra pomáhá k lepšímu životu, tak jen dobře pro něj, nesmí se z toho stát ale fanatismus. Bohužel tyhle fanatici využívají chudých častí země, kde lidi neznají kritické myšlení a dokonale si je dokáží omotat kolem prstu a tím uspokojit svoji duši, jak moc pomáhají lidem a bůh je za to miluje. Ať zkusí přijet k nám klepat v panelacích na neznabohy a obracet je k boží cestě. Rychle by se vraceli zpátky k rodičům, aby si stihli podat přihlášku na vejšku. Pak je tu druhá skupina a to jsou ti chytří, protože díky bohu ze šíření víry dokážou vymáčknout pro sebe pěkný prachy.

plakát

Slunce nad Leithem (2013) 

Jednoduchý, ale velmi příjemný film, který mi navodil super náladu, a když na mě film takhle zapůsobí, zaslouží si u mě plný počet:).

plakát

The Lifeguard (2013) 

Film zapůsobí jen na ty, co tuhle fázi života prožili nebo prožívájí. A já díky tomuhle filmu vím, že se to netýká jen mě a nejsem exot:). Chápu, že pro ostatní, je to nuda, ale musím mu dát pět, aby se mi připomínal.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Ještěže neměla psa jménem Hačiko. Kdysi nejchůdší stát světa dokáže natočit úžasnou romanci, zatímco naši tvůrci se furt utápí v totalitě.