Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (43)

plakát

Pěsti ve tmě (1986) 

povedený český film z předválečného období.... fantastická muzika... příběh silně připomíná Rockyho...

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Výborný film Svěrákovského dua. Nádherně ztvárněný lesní svět v podobě spousty postaviček (s výborným dabingem), plný různých důmyslných "udělátek" a krásnými fantasy nápady. Jedna z krásných prací, které doporučuji jak malým, tak i velkým divákům

plakát

Gladiátor (2000) 

Moc povedený film. Až neuvěřitelně krásně graficky zpracované scény - myslím tedy konkrétně chůze v lánu ovsa. Naopak scény z Říma mohly být více realistické. Velmi dobrá hudba. Celkově dokonalá souhra.

plakát

Willenbrock (2005) 

Film jsem shlédl na karlovarském filmovém festivalu. Hezký a dojemný film ze života. Ovšem pokud říkám "ze života" není to žádný škvár plný patosu, ale opravdu citlivě zfilmované vyprávění. Doporučuji!

plakát

Strašidla ze Spessartu (1960) 

z toho mála německých filmů této doby, které jsem viděl, je tento opravdu velmi povedený... zábavný a pěkně udělaný muzikál. Dobrý dabing. Chvíli si připadáte jako v americkém west side story.... p.s.část, kdy se v soudní síni objeví hákový kříž je dost drsná parodie....

plakát

Perly královny ze Sáby (2004) 

Film jsem viděl před pár lety na MFFKV a byl jsem opravdu unešen. Střídání emocí mezi zábavou a smutkem. Příjemný film, co pohladí na duši.

plakát

Proroctví (2009) 

Musím říci, že jsem dlouho neviděl tak strhující podívanou. Tento film hýří mimořádně realisticky propracovanými efekty, které vás opravdu ohromí a nechají chvíli užasle zírat na plátno. Film je napínavý, plný překvapení a super mrazivé atmosféry, která vyústí v armagedon. Nicolas Cage jako vždy nezklamal. Vřele doporučuji.

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

a zase pan Jarmusch a zase bomba (např. Dead man) ... netradiční gangsta mafiánská podívaná

plakát

Mrtvý muž (1995) 

Opravdu VYNIKAJÍCÍ film. Skvělá černobílá atmosféra.... nutno vidět.. JJ je vážně dost dobrej.

plakát

Broučci (1966) (seriál) 

Nádherné, krásné, milé, láskyplné, mimořádná pohádková atmosféra..... Zásadně se vyvarovávám invektiv vůči ostatním hodnotitelům, ale kdo dává tomuto méně jak 4 hvězdy je u mě bezduchej ubožák :-)