Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

Přírodopisný dokument o tom, jak se malého choroše stane obří chobotnice, která se u benzínky vošmajchluje s jinou obří chobotnicí. Pěkně si u toho zasvětélkují a za mimořádně kvalitní hudby se odsunou každá jinam. Nebo to bylo o něčem jiném? Jestli ano, tak u bohů o čem???

plakát

Predátoři (2010) 

Ať dělám co dělám, Brodymu prostě za žádných okolností postavu drsného hocha nesbaštím. Takže ve finále se dočkáme romantické chvilky. Sice na pozadí hory lebek osvětlené hořící vesmírnou lodí a světélkující predátoří krví, ale pořád je to romantická chvilka...

plakát

Goemon (2009) 

Bohužel jen průměr..Místo další japonské roztomilé úchylárničky, které všichni milujeme, měli jsme tu čest s trikově horším princem z Persie. A nezachránil to ani blonďatý sadistický záporák..

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Už aby konečně nastal úsvit zombíků, protože první úmyslně předhozenou obětí bude vykradač Anderson. 3D je moc pěkná hračka, ale nebylo už dost matrixovských záběrů? Jednoho to až začne nudit a vzhledem k tomu že film opravdu nepobaví a skoro nic nenabídne je to docela škoda použitého filmového materiálu..A mimochodem, přišlo jenom mě opravdu vtipné na kohože se to obracíme s prosbou o vyvedení z vězení?? Monstr zombík s neuvěřitelným sekerokladivem je na celém filmu asi to nejzdařilejší..

plakát

Jonah Hex (2010) 

Přesně ten druh filmu, na který se podíváte v pátek večer, kdy vám nechutná ani alkohol, ani lehké drogy. Není příliš dlouhý, neunavuje dějem, je barevný a netrhá se. Protože jinak je slabý jako nastavovaná čínská polévka a tvůrci by se prostě měli držet faktu, že točím-li komixárnu, tak se u bohů nesnažím o nic jiného. takže jednu hvězdičku za Johnyho Malkoviche, druhou za slušné pyrotechnické fígle a třetí za mnou oblíbenou postavu zajímavě tetovaného šílence..