Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (143)

plakát

Čertoviny (2017) 

Tahle pohádka se Zdeňkovi Troškovi opravdu povedla. Výborné herecké výkony hlavně Oldřicha Navrátila a Jany Bernáškové, povedený scénář a moc dobrá kamera.

plakát

Strašidla (2016) 

Jedna hvězdička za mojí oblíbenou Terku Kostkovou.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Zase po delší době opravdu výborná nová česká komedie. U které jsem se opravdu od srdce zasmál. Nádherně natočené, zahrané i celkově provedené.

plakát

Kluci z hor (2018) 

Nudné, natahované a celé takové zvláštní. Jiří Lábus by měl určitě dobrý potenciál v této roli, ale to by to musel být uplně jiný scénář a jiný režisér.

plakát

Mystery, Aljaška (1999) 

K tomuto filmu mám velmi dobrý vztah, protože mám rád hokej, tak mě tento film dost baví. Film úžasně ukazuje jak se můžou zrodit hokejové hveždy, které ovšem nemají cestu ke slávě nijak ušlapanou a hrají jen na zamrzlém rybníku, nebo na jezeře na Aljašce. Ale je tam vidět ta píle a snaha být nejlepší v tom co ty kluci na bruslích a s hokejmama dělají srdcem a to co je opravdu baví.

plakát

Bobule (2008) 

Hodně povedená komedie z krásného vinařského prostředí Pálavy a rozhodně nejlepší díl z celé série, pro tenhle film jsem měl vždy slabost, tak jako mám slabost pro celou oblast Pálavy.

plakát

3Bobule (2020) 

Mám rád Bobule, Pálava je moje slabost a mám rád i víno, ale je pravda že tenhle 3. díl už není tak uplně komedie, celé je to pojaté docela vážně oproti předchozím dvoum dílům, ale je to hezky zpracované i když někdy trochu nudnější. Ale ta policajtka a ty její honičky v autech tomu daly docela šťávu.

plakát

Já nejsem já (1985) 

Mám moc rád Nárožného, Kaisera i Vorlíčka, ale tenhle film mě tedy nijak neoslovil. Komedie to moc není a scénář docela nudný, myslím že se z té zápletky dalo vyždímat mnohem víc. Takhle je to spíš průměrná podívaná, která neurazí, ale ani nijak nenadchne.

plakát

Snowboarďáci (2005) (seriál) 

Mám velkou slabost pro film, tak samozřejmě mám velmi rád i seriál a to ještě o něco víc, jen si tak řikám že ty scény co tam byly navíc mohly být klidně i v tom filmu a nemuseli se vystřihovat. Ono když si člověk odečtě to ohlédnutí za předešlým dílem a uvodní a závěrečné titulky, tak to ve skutečnosti není tolik minut navíc, které by se do filmu hodily taky a navíc i ten děj by byl v některých místech ještě lépe pochopitelnější. I když samozřejmě chápu, že pro film byla určena nějaká stopáž, která se musela dodržet. Takhle si ještě radši pustím právě seriál než film, který není ochuzený o vystřižené scény.

plakát

Sněženky a machři (1982) 

Vyborná zimní teenagerská komedie z lyžáku. Celé to má přijemný spád a jsou tam i skvělé hlášky. Charismatický Radoslav Brzobohatý jako učitel a rozjívení studenti Suchánek, Duchoslav, Kopta a spol taky paráda. Vyborný výkon i od V. Freimanový co by naivní mladá učitelka.