Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) 

Iveta všechny miluje, Nora Mojsejová nenávidí, Agáta nemá slov, Dolly a Eva Máziková jich mají až příliš...co k tomu ještě dodat? K dokonalosti chybí už jen to, aby Nořiny psi začali taky vařit..

plakát

Hledá se táta a máma (2010) (pořad) odpad!

Tohle je taková zoufalost, až je to naprosto skvělé. Kde proboha nabrali všechny ty exoty? Neříkejte mi, že všem jde o to, získat mámu nebo tátu. Jen je velká škoda, že Honza už asi nebude pořád nosit svoje oranžové vietnamské triko, myslela jsem, že ho unosí až do konce soutěže...

plakát

Spi, děťátko, spi (2009) 

Moc dobré drama. Ženy bez cíle jedou skrz Dánsko, aby si splnily své tužby. Paradox? Možná. Nový začátek někdy neznamená, že bude konec.

plakát

Šejk (2009) (TV film) odpad!

"Dělá si legraci z novodobé módy proměn sexuální identity i ze sháňky po biopotravinách..." stálo v TV programu, a tak mě zajímalo, o co ve filmu tedy půjde. První myšlenka, co mě napadla, když jsem uzřela tuto zrůdnost byla: "To si dělaj prdel ne?" Otřesně trapné a nevtipné. Je mi líto, že v téhle sračce hrála Anna Polívková, kterou mám ráda. O "filmu" Šejk je opravdu škoda mluvit.

plakát

The Butch Factor (2009) 

Tento dokument ukazuje, že ne všichni gayové jsou vykroucený tetky se ženským hlasem, jak jsou často parodováni.

plakát

I Can't Think Straight (2008) 

Ideální rodina: poté,co se rodiče dozví, že je jejich dcera lesba začnou ji podporovat, její sestra je z toho přímo nadšená, bývalý přítel ji pomáhá...Ani pohlední herci nezachrání film, který má naprosto plochý děj. Neustálé přemýšlení "kdo je vlastně kdo" body taky nepřidá. Layle ani Tale jsem nežrala, že jsou lesby...a to mě nudilo. I can't think straight je taková elková pohádka.

plakát

Love Bite (2008) 

To vyústění je opravdu nečekané :D

plakát

Máj (2008) odpad!

Ne,ne a ještě jednou ne! Mácha by se obracel v hrobě, kdyby to viděl!

plakát

Patrik - věk 1,5 (2008) 

Skvělá podívaná do života gay páru, který si adopotuje dítě ne zrovna podle jejich představ. Myslím, že Švédové opět nezklamali.

plakát

Ukrutně šťastni (2008) 

...všechno nepotřebné se skrývá v bažině. Nový policista Robert se ve městečku, kde všichni vědí všechno a nebojí se to použít, nehodlá dlouho zdržet. Okolnosti tomu ale chtějí jinak. Robert se při řešení případu domácího násilí stane pachatelem trestného činu. Jeho vina ale není prokazatelná, ovšem obyvatelé městečka vědí svoje...Frygtelig lykkelig je záruka dobré podívané.