Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (67)

plakát

Eorin shinbu (2004) 

Je pravda že My Little Bride se táhne a že dynamiky má jenom pomálu, ale přesto má v sobě něco, co vám učaruje. Pro mě to byl super sladký hlavní herec, kterého mám ráda už z jiných romatických komedií a který se pro takovéto role přímo narodil... Každopádně i když se film vážně dost táhne, tak si stejně budete přát, aby nikdy neskončil...

plakát

Dreamgirls (2006) 

Na to že to byl muzikál, které moc nemusím, tak u tohoto jsem se královsky bavila. Elitní herci, krásná hudba, krásná Beyoncé... Co víc bych si mohla přát... :)

plakát

Respice finem (1967) 

Smutně krásné, něco z toho se vám prostě dostane pod kůži. Bylo to až krutě pravdivé, až jsem se sama začala bát stáří...samoty..., ale ne smrti. Smrt je tu brána jako nedílná součást života, jako kus skládačky, bez kterého by obraz nebyl úplný...

plakát

Kočka na rozpálené plechové střeše (1958) 

Překrásné psychologické drama, podle divadelní hry jejímž autorem je Tenessee Williams, s překrásným Paulem Newmanem (a sexy Liz Taylor), odhaluje vztahy v jedné rodině, které jsou ovlivněny nesmírnou touhou po penězích, faleší, a na straně druhé ukazuje i upřímnost, čestnost a naprostou lhostejnost k bohatství. Naprosto neskutečným způsobem je tu ukázána manželská krize mladých manželů, která vyplývá ze zdánlivého nedorozumění a mučí je oba, i když se mnohdy snaží jeden druhému ukázat, jak silní jsou i bez vřelé lásky tolik milovaného partnera.

plakát

Můj soused Totoro (1988) 

Můj soused Totoro je úžaná podívaná nabitá pozitivní energií, kterou jsem po shlédnutí jiného japonského snímku (Hrob světlušek) opravdu potřebovala. Asi dost uživatelů tady má pocit, že příběh byl příliš jednoduchý, ale musíme si uvědomit, že tohle je dětský film a já být dítě, tak tenhle film naprosto miluju. Takže Můj soused Totoro, je skvěle stvárněný pro svou skupinu diváků - a tím jsou děti. K tomu Totoro je naprosto sladký a úžasný tvor, i když ve filmu ho moc vidět není. Ale když už tam je, tak to stojí za to !!! Ať si říká kdo chce co chce, tenhle film je klenot a za shlédnutí 100% stojí !

plakát

Volver (2006) 

Almodóvar opět nezklamal a ukázal co umí. Nevím jak to dělá, ale jeho filmy mají neopakovatelnou zvláštní atmosféru a jeho ženy - Almodóvarovy ženy - jsou hrdinkami na které se nedá zapomenout. Pro mě je Almodóvarův Volver zatím nejlepším jeho filmem.

plakát

Malá mořská víla (1976) 

Jedna z nejkrásnějších a nejlépe zpracovaných pohádek jaké kdy byly u nás natočeny. Naprosto nezapomenutelná podívaná, silný, osudový příběh, který člověka strhne od začátku až do konce. Dokonalá hudba, skvělé herecké výkony a překrásná Miroslava Šafránková činí tento film nezapomenutelným a nestárnoucím skvostem naší kinematografie.

plakát

60 sekund (2000) 

Skvělý děj, super příběh, dokonalá Angelina Jolie a naprosto úžasná hudba... A proto *****

plakát

Roadrunner A Go-Go (1965) 

Toho pštrosa úplně miluju a nejlepší je to jeho: "Mik-mik"...

plakát

Dannyho parťáci (2001) 

Neuvěřitelně propracovaná loupež... Dokonalý zločin...