Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Poslední recenze (20)

plakát

The Possession Experiment (2016) 

Za co dvě hvězdy? Řekl bych, že zpracování vymítacích scén nebylo vůbec špatné. Koukal jsem na to, ostatně i jako na všechny dalš horory pěkně sám v ranních hodinách. Jinak se snad horor nedá ani hodnotit. Zvuk, střih a prostředí vytvařelo slibnou až mrazivou atmosféru. Bohužel film hodně stahují herecké výkony a to dokonce i hlavní postava, která si spíše dává pozor na to, aby vypadala jako flirtující mazel, než jako reálná postava daného příběhu. O ostatních hereckých výkonech ani nemluvě. Herecké obsazení a předvídatelný až mnohdy laciný scénář, jinak zajímavému námětu vůbec nepomohly. Na tomto filmu je skvěle vidět, že bez kvalitního scénáře a režiserského citu pro detail to prostě nejde ani v momentě, kdy i nějaké ty prašule na zfilmování jsou. Je to škoda, těch blbejch momentů, dialogů a zvratů je tam celkem dost na to, aby člověk od poloviny film trochu nepopoháněl. Takže dávám pouze dvě hvězdy. Zkouknout se to dá, ale rozhodně to nestojí za hlubší myšlenku.

plakát

Příchozí (2016) odpad!

Tento film si zaslouží hodnocení odpadu, jelikož jak může někdo z tak silného a dalo by se říci i aktuálního tématu vycucat to nic, co nám tento film přednesl? Půlku filmu se tu dívám na bláznivou učitelku, která díky tomu, že jednou v minulosti přeložila nějakou slátaninu, dostala výsostní postavení se setkat s příchozími. Pak následuje jeden kroužek na skle za druhým a luštění kódu Navajo. Mimozemšťani přiloží chapadlo na sklo, učitelka vyvalí oči a hned běží luštit. Po hodině a půl zjistíme, že kroužky jsou vlastně hádanka nbo dokonce skládanka a jelikož se je pani učitelka naučila luštit, prozřela a stala se z ní jasnovědkyně. Díky tomu odvrátila válku lidstva s ufíkama. Celý film teda jen o luštění a přechodech mezi současností, budoucností a čím já vím ještě. Absolutně nezáživné drama natočené z jedné místnosti a dvorku před domem. 85% ????? Za co prosím vás???? Dvě hodiny nudy, žádné akce a jen keců s chobotnicí.. Jako že komentáře nepíšu, tak tohle jsem prostě nevydržel. Zlatý Spielberg a Válka světů - tohle je absolutní brak, který nikomu nedoporučím i přes to, že toto téma mám hodně rád.

plakát

Národ Z (2014) (seriál) 

Byl jsem velice rád, když Harolda odstranili, jelikož jeho herecký výkon by zasluhoval malinu roku za nejhůře zahranou seriálovou postavu. Jinak s ostatními nemám až takový problém. Herci však nedokážou seriálu vnuknout patřičný náboj. Nejlépe na tom je doktor a Muphy, ostatní se jen vezou. Na to, že jde o výtvor Asylum, jde o celkem zdařilé dílo. Zombie vypadají věrohodně až odpudivě, Některé nápady jsou celkem originální. Ten kdo má rád zombie kult, bude tento seriál bavit., i když jde spíš o seriál pro nenáročného diváka odpad to určitě není, myslím, že existuje hromada jinejch seriálů, které tomuto nesahají ani po kotníky. S TWD nesrovnávám, jde o dvě odlišné věci a dávám 5*, jelikož se tohoto seriálu chci rovněž zastat

Poslední hodnocení (331)

The Possession Experiment (2016)

19.03.2017

The Thinning (2016)

14.01.2017

Příchozí (2016)

odpad! 26.12.2016

Phantasm V: Ravager (2016)

09.10.2016

The Boy (2016)

16.07.2016

Kluk od vedle (2015)

04.04.2016

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál)

25.08.2015

Na hraně zítřka (2014)

25.07.2015

Gejša (2005)

25.07.2015

Reklama