Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (72)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Pro mě osobně trochu zklamání. Netuším proč je potřeba do všech komiksů poslední doby tahat nějaké vnitřní démony, artové scény atd. Ač se to dle komentářů kolem někomu líbilo, pro mě bylo prvních pár minut k nepřežití (tj. zabití rodičů). Dále už to tak strašné nebylo, ale zpomalených záběrů i tak bylo až moc. Update: po druhém shlédnutí o cca rok a půl později musím přidat dvě hvězdy. Asi jsem nebyl předtím v nějakém dobrém rozpoložení

plakát

Ben Hur (2016) 

Sice jsem filmu dal 2hvězdy, ale tím že jsem na něm byl v 4DX, tak mě hodně bavil. Takže film za 2, sál za 5 :)

plakát

Blanche - královna zbojníků (2002) odpad!

Myslíš si, že toto je jediný film, kdy jsem odešel před koncem z kina. Vlastně ne, druhý :)

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Nějak si nedokážu vysvětlit, že mi tento seriál unikl a dozvěděl jsem se o něm až nyní. A během dvou dnů jsem dal všechny díly. První dva díly nic moc, pak přišla euforie a totální nadšení, poslední dva díly zase nic moc. Ve výsledku ale hodnotím jako jeden z nejpovedenějších českých seriálů za posledních pár let.

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Ke sledování tohoto filmu jsem byl víceméně donucen, ač tedy pana Duška mám hodně rád. A musím říci, že se celé kino úžasně bavilo od začátku do konce - všichni 4 diváci :)). Osobně bych raději viděl divadelní představení, ale i tato "náhražka" zafungovala výborně a DVD si rozhodně také pořídím. Minimálně se na něj mrknu až budu čekat nějakého toho prcka :)

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Asi jsem z toho horka nějakej přešlej, ale po cca 30ti minutách filmu jsem už začal koukat na hodinky. Jedničku miluji, ale tato dvojka je pro mě taková nemastná, neslaná. Sice to všechno nádherně vypadá, herci se snaží, hudba bouří, ale ve výsledku je to takové nijaké. Takže popcorn jsem snědl, colu dopil a odškrtl si další film. Nic víc, nic míň

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Očekával jsem trochu něco jiného, ale výsledek mě příjemně překvapil. Tedy překvapil ve stylu "bavil jsem se", konec a rozuzlení jsem bohužel tak od půlky uhodl. Líbilo se mi postavení filmu na skutečnosti, že jen šílenec v 19tém století dokázal léčit šílence. :)

plakát

Elysium (2013) 

Viděl jsem už 2x a pořád mě to baví. Zábavná akční scifi s úžasným záporákem :)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Jestli mě něco opravdu děsí, tak je to spojení slov "německá" a "komedie". Ale v tomto případě jsem se snad ani více splést nemohl, královsky jsem se bavil od začátku do konce. Film má sice trochu nevyvážené aspekty, ale v té záplavě fórků si toho ani moc nevšimnete :)