Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (169)

plakát

Repríza (2006) 

Mám ráda filmy, kde na prvním místě není příběh a můžu se na ně dívat pořád dokola. Stává se mi to většinou, když někdo leze na nějakou horu nebo šplhá na skálu. A tohle bylo hodně podobný. Jo a taky jsem skočila na špek a hned si googlila, kdo je Sten Egil Dahl (:

plakát

Vlčí bouda (1986) 

Taková kombinace Zimbardova vězeňského experimentu a Djatlovovy expedice. Přistoupila jsem na hru, ale přiznávám, že ty děti bych povinně všechny nanominovala do Battle Royale (:

plakát

Broadchurch (2013) (seriál) 

Nejvíc si mě získali tou částí po odhalení vraha.

plakát

Stoker (2013) 

kafkárna & film noir & lehce dostojevskij a Mia Wasikowska stoupá do nebe ... možná nepochopitelná, ale láska na první pohled!

plakát

Zrcadlení (1965) 

"Život je potřeba žít v takových dnotěsných úsecích. To znamená - každý den, každý úsek života zároveň v sobě obsahuje uspokojení, cíl, smysl a jestliže člověk ten smysl přítomného okamžiku nedokáže do toho přítomného počínání, do té přítomné práce, když to do toho nedokáže vložit, tak v takovém případě už je to rozhodně kriterium člověka, který kandiduje na psychoneurosu."

plakát

Místo na výsluní (1951) 

A tehdy jsem se začala obdivovat noirovskému charakteru Montgomery Clifta*

plakát

Mai-Otome (2005) (seriál) 

Nemůžu hovořit o dokonalosti, ale mělo to k ní velice blízko. Dokud nezačal naplno řádit pan Smith, bylo to jasných 10/10. Kvůli celkové pointě dávám bod dolů (ale to je k diskusi). Jinak jsem se zamilovala do několika postav a ani mě nevadilo, že jim v otome trošku porošádovaly charaktery atd. Nicméně pořád hledám anime, které by se vyrovnalo Noiru :))

plakát

Madlax (2004) (seriál) 

...a tímto se ze mě stává zarputilý Noirovec...pořád krásný seriál, na který se ráda opět podívám, ale pro mě se nikdo nevyrovná Chloé a Kirice. Madlax se nemůže stát nikdy moji srdcovkou zejména pro svou patetičnost a ne tak dokonalý závěr :)

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) 

Dojalo, oslovilo, naštvalo, zhnusilo, zaujalo, potěšilo...škála emocí je nekonečná...zkrátka mě Elfem Lied přikoval na pár hodin do křesla. Obrovskou výhodou seriálu je fakt, že to začne hned první minutou a nemusíte prvních pět dílů váhat, jestli ano nebo ne. Máte jasno hned!