Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

WTF? To se zase někdo vyřádil! Vtip je až moc tlačenej a za každou cenu chce být co nejvíce nechcutný a kontroverzní. Na druhou stranu musím smeknout před několika nápady a jejich vizuálním zpracováním. Ty mě opravdu pobavily - např geniální Mr. Gum, Stargate, atd.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Feministky se rozhodly natočit film nebo co to mělo být? Jediné čemu se dalo uvěřit bylo to, že si na konci půjčili tryskáč od manžela (asi jediný chlap co se ve filmu objevil) ty největší evil bitch z celýho filmu.

plakát

Den zrady (2011) 

Přišlo mi to takové prázdné... Ale to bude asi proto, že jsem před necelým měsícem dokoukal první řadu House of Cards a ta je prostě někde úplně jinde. Poté se i z lehce nadprůměrného filmu stává docela béčko...

plakát

Muž z oceli (2013) 

Za větu: "I´m about as American as it gets." 3 hvězdy... Jinak by to bylo za 4...

plakát

Leon (1994) 

Chtěl jsem dát 4 (bylo to na pomezí 4-5), ale pak jsem zjístil, že ta malá holka byla Natalia Portman...

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Žánrově klasická americká komedie... V tomto případě s relativně zajímavou zápletkou, ale pořád se tu opakují stereotypy toto žánru. Dal bych pěkný 3 hvězdy, ale je zde jedna věc navíc a to Jennifer! Už od éry Přátel mám takový zvláštní pocit, zhruba na půli cesty mezi koleny a hrudníkem, pokaždé když jí vidím... Nechápu jak může takto vypadat ve 44 letech... Z toho závažného důvodu dávam za 4... A při některých scénách z filmu jsem přemejšlel i o 5 hvězdičkách!

plakát

Max Payne (2008) 

Kdyby udělal dvakrát tak dlouhej trailer, tak by mohli jít aspoň vyhrát nějákej festival krátkejch filmů. Takhle se zase ukázalo, že nelze udělat ani průměrnej film podle počítačový hry.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Četl jsme knížku a první serie mě nadchnula.... Poté co další serie o to větší zklamání...

plakát

Argo (2012) 

Zajímavé téma, které historicky úplně nesedí, ale není to dokument, ale americký film že. Vždy když vidím téma, kde se objevují agenti cí áj éj, tak si řikám, jak by to bylo kůl a super takový agent být. No neberte to - vytvořit filmové studio, které produkuje vymyšlený film a je financováno vládou spojených státu.