Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (75)

plakát

Ptákodemie: Děs a hrůza (2010) 

Všichni v Asylumu musí pukat závistí nad tím jaké kurevské veledílo dokáže někdo stvořit. Naprosto nehodnotitelné. Rob, který pohledem zhypnotizuje i stěnu, ovládne ekotrh ve stylu padesáti procentních slev, až z toho Klausovi vstal i ten poslední zbytek vlasů na hlavě. Jeho oběť, Nathalie, mu nejdříve chtěla dát z lítosti za nějaký čas, jakmile se ale dozvěděla, že Rob umí vydělat deset mega babek za týden, neváhala ani sekundu. Nechala jej koupit nejlevnější pokoj v nejzapadlejším motelu, zde mu ukázala svoji ekovagínu poháněnou CNG. To v Robovi vyvolalo vzpomínku na jeho ekoMustang, který sám o sobě redefinuje nové tabulky spotřeby CNG, a ihned se nechal svést k ekoSexu přes dvoje kalhoty, prostěradlo a záclony. Ráno, po žhavé noci plné fetování rifloviny, vše bylo jinak. Kolem světa se rozhořela live verze Angry Birds 2.0 special bomberino edition. Kdykoliv se zrovna ptáci netransformují do pumového atentátu, krouží dokola kolem budov a sní o tom, že se stanou Uwe Bollem. Nastává vzrušující jízda za záchranou života. Zírání na Roba mi život skoro vzalo, ale fantastické triky společně s kulervoucí akcí, dialogy vysoké úrovně a režisérův cit pro podání citlivé zprávy o záchraně země mě vypumpovaly tak moc, až mi huba spadla na kule. // Po druhém shlédnutí se s politováním musím omluvit za jedno nedopatření, které se stává maximálně jednou za pět minut. Robův Mustang není na zemní plyn, ale je to hybrid. To znamená, že jej může řídit i mutant s lichým počtem mozkových buněk, jejichž počet nepřesahuje číslo deset. A má spotřebu menší než stojící trabant. K tomu se může transformovat na kosmické plavidlo a vzít Roba a Nathalii zpátky na domovskou planetu.

plakát

Pokoj (2003) 

Stvořeno v nejtemnější černé díře lidského mozku a ve vagíně od Lisy při šukání do pupíku na schodech. Tommy, který vypadá jako dvoumetrový nejlacinější pasák s vizáží chodící mrtvoly, říká věty, kterým nerozumí nejen divák, ale ani on sám. Denny je ten nejstrašidelnější a nejdivnější uchyl s naprosto neuvěřitelným účesem ala Ivánek s prdelí na hlavě. Nepřál bych takového potomka ani svému nejhoršímu nepříteli. Lisa, díky tomu že má místo rozumu špičku penisu a jedno varle, chrlí jeden skvělý nápad za druhým. Pro její maminku je rakovina prsu pohodička jako prase, nic co by věta "Neboj, budeš v pohodě" nezachránila. Mark s každou novou scénou zapomene na to, co se událo pět sekund předtím (Ahoj, co po mě chceš, jaktože máš na sobě sexy šaty a tulíš se ke mě? Já s tebou nemůžu šukat, to néé, Johnnymu to nemůžu udělat, hups, omylem mám penis v Tobě ; Co po mě chceš? Sex? Vždyť ten jsme neměli a ani mít nebudem, Johnnymu to nemůžu udělat, huups, omylem mám penis v Tobě; Copak Liso? O co jde? Proč mě svlíkáš na schodech, chceš snad sex? To ne, to nemůžu Johnnymu udělat, hups, omylem tě klátím na schodech). Na konci sem se divil, že nikdo neuklouznul v té kaluži semene, co se tam musela udělat z toho jak tam každý jebal. Wiseau má skutečně zajímavé sexuální představy. Teplá hudba, bitva s polštářem, teplá hudba, sex, střih zpět na tanec, střih zpět na okno, závěr korunován mrdáním do pupíku. Nejsem sice takový znalec žen jako Mick Jagger, ale takhle se to asi nedělá. To nevadí, udělám láskyplnou atmosféru záběrem na okno a déšť na něm (nebo lžičku, ne taky to nechápu), pomyslel si Tommy. I Bůh byl vytočený k posrání, když viděl co s penisem někdo provádí. Johnny řekne svým přízvukem (kombinace LSD, heroinu, absinthu a čaker z EZO.TV) slovíčko "Háj xxx" víckrát, než Vám politik ve volební kampani slíbí blahobyt. "Ahoj Johnny, nepoznala jsem tě". No kurva, v celém vesmíru neexistuje něco takového jako je Johnny. V celém tomto skvostu není ani jediná minuta bez toho, aby mě cokoliv naprosto nerozmrdalo na sračky. 99 minut toho nejlepšího trashe, co jsem kdy viděl (dobře Nicku, jeden z dvou nejlepších). Je to jako sedět na hajzlu uprostřed kruhového objezdu a mávat na všechny kolem.

plakát

King Kong (2005) 

Výlet do hravé, podmanivé a pohádkové fantazie Petera Jacksona, ve které plní sny nejen sobě, ale i ostatním.

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Technická exhibice, ďábelské tempo a maximální prdel ze všeho kolem. Vysoce zábavný, přímočarý, a se skvělou dobrodružnou hudbou (nečekaně ..). Křišťálově jednoduchá, 100% účinná zábava, která má společného s prvním dílem jen nějakého toho dinosaura.

plakát

Rituál (2006) 

K tomuto geniálnímu, nadčasovému dílu nemám slov, to se musí vidět. Kdo je úchyl jako já, bude se smát, jinak odpádek jako vyšitej a Oscar Cágemu za nejlepší herecký výkon v historii lidstva. WHO BURNED NICK'S TOAST?!? Navíc film je plný rad a pravd, například když budete chtít sbalit nějakou kočku, Nick ukáže jak navázat konverzaci http://www.youtube.com/watch?v=0H3Cf-Ft3VY . Ovšem, jak už to v životě někdy je, lidé se mohou otočit i na temnou stranu Síly. Nick ovšem i ukáže jak být pravý madafucka nigga zloděj http://www.youtube.com/watch?v=fHg22_gy2FM . Kdo neviděl pověstnou NOT THE BEES!!! scénu, přišel o jeden z největších pokladů kinematografie.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Povrchní studie hlubokého opovržení. Jak bych to mohl nemilovat?

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

MÁM SNAD NA ČELE NAPSÁNO PÍČUS? Všechny zmlátit, poslat do hajzlu, ošukat starou na ulici, běhat s nahou prdelí a postaveným pérem, následně všechny a všechno rozmrdat na sračky s kurevsky cool nasraným výrazem a nakonec v klidečku a pohodě si při volném pádu z vrtulníku zavolat staré, že jsem ji měl rád a bylo to fajn. What the fuck? Úžasné.

plakát

Rowan Atkinson živě (1992) (TV film) 

Smíchy jsem snad nikdy více neplakal.Rowan Atkinson je zde tak geniální, že to ani nejde vylíčit.