Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

IceQueen

všechny recenze uživatele

Na ohodnotenie  Birdemicu v tejto dimenzii neexistuje adekvátna škála. Videla som už rôzne vtáky, no toto je úplne iná kvalita. Po technickej aj obsahovej stránke sa s Nguyenom ocitáme odhadom niekde v ôsmom kruhu Danteho pekla, ale... Ale, čo som sa ja vám nasmiala, toľko absurdných nápadov, bombastické EFEKTY a ako bonus násilím zapracované enviromentalistické posolstvo. Silne odporúčam. Pokračovanie ma neminie, už si chystám vešiaky a vreckovky. ()

Pirabin odpad!

všechny recenze uživatele

Za můj život se mi nestal film, kde by vážně, vážně, vážně špatný na každém se dalo něco najít. Ale tady, tady vážně ne! Jsem si naprosto jistej, že tenhle film si zaslouží odpad. A to jsem fanoušek Tromy. Ale jestli tohle myslel někdo vážně, navíc jako poctu filmu Ptáci. Tak je to nejhorší výsměch jaký je možný! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Není náhodou, že tento snímek rozdělil diváctvo na dva nesmiřitelné tábory - ty chytřejší, kteří pochopili, že se jedná o evidentní provokaci a že je film tak špatný záměrně a druhou (je smutné, že početnější) skupinu hlupáků, kteří žijí v bludu, že něco tak špatného v každičkém záběru a v každičkém detailu vzniklo nedopatřením. Samozřejmě, že se mi na této databázi nedaří svoji inteligenci skrývat a vysloužil jsem si přezdívky jako nejostřejší tužka v penálu, či nejbystřejší liška v revíru, tudíž je zřejmé, ke které skupině diváctva patřím já. Nezbývá než podepsat, že je Nguyen opravdu genius. Tímto svým filmem mi velmi prodloužil život, protože jsem se smál od začátku až do konce. Nedokážu si vybrat jednu věc, která by byla na filmu nejhorší. Je zde špatně úplně všechno. Tento film je reklamou pro začínající filmaře, jak by jejich film za žádných okolností neměl vypadat. Připravte se na vrcholovou ukázku toporného herectví, extrémně špatné dialogy, které mnohdy nejsou slyšet, protože si postavy nejraději povídají u burácejícího moře, nesmírně špatný děj, který postrádá jakoukoli kontinuitu, vstupují do něj postavy a situace, které z hlediska dalšího vývoje nemají ani nejmenší význam. Úplnou třešničkou na dortu jsou ovšem efekty, na které si sice musíte notnou dávku času počkat, protože nejdříve musíte absolvovat asi 40minutové seznamování hlavních postav, ale jakmile se objeví na scéně ptáci, tak už jsem se nepřestal až do závěrečných titulků smát. Snímek je plný nesmírně vtipných detailů, které snad nikdo kromě mě, nemá šanci na první zhlédnutí postřehnout. [90 %] ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Pánové a dámy, běžte s těmi odpady do koše (nebo spíš do prdele) a neházejte je na tento brilantně zpracovaný D(éčkový) snímek. Každý fanoušek této kategorie musí přece ocenit: Digitální triky, kde se objekty pohybují fixně s kamerou. Orli házející svůj trus v podobě vybuchujících bomb. Orli chčijící moč v podobě kyseliny. Zpětný ráz u zbraní s několika vteřinovým zpožděním oproti samotném výstřelu. A to jsem určitě spoustu perel vynechal.  Tohle prostě není myšleno vážně, tak běžte s těmi odpady někam a dejte jako správný fanda 5* hodnocení. Nebo aspoň smrtelně vážně a možná trochu škodolibě tenhle snímek doporučujte lidem, kteří na takovéto snímky nejsou. Určitě to moc ocení. Už se těším na pokračování s podnázvem Resurrection. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Ako trashomil, mám v takýchto prípadoch ťažkú chvíľu. Buď som z filmového prejavu hodnoteného zetka ohromený a radím si snímok ku mojím guilty pleasure trhákom, alebo som len proste zhrozený a znudený z toho, čo sledujem. A občas mi napadne, že toto niekto zosmolil naschvál, len aby sa umiestnil v ňákom tom rebríčku najhorších filmov. Toľko nevtipných WTF momentov, som už dávno nevidel. Ani jeden z nich mi nedal aspoň trošku nádeje v mojej filmovej dušičke čo i len porozmýšľať nad milosrdenstvom. Za telkou mám okno, cez ktoré som videl, ako si štebotavce tak ladne, pri prvých záchvevoch pani Jari, polietavajú okolo stromov. Myslím, že mi tým Vesmír chcel niečo povedať. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Stránka imaginepeace.com, na kterou film velmi nápadně odkazuje, je ve skutečnosti stránkou Yoko Ono. (L_O_U_S)
  • Mnoho jmen v titulcích je vymyšlených, protože režisér James Nguyen chtěl, aby film vypadal profesionálněji. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama