Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

dobrá módní přehlídka...ale myšlenku v tomto filmu nehledejte.

plakát

Viktor z divočiny (2010) (TV film) 

Pro deti skvely film, kde uvidi velkou hromadu zvirat

plakát

Kouzelná romance (2007) 

Pekna pohadka a taky tak trochu parodie na Snehurku, Popelku a jine podobne. Obcas jsem se opravdu ze srdce zasmala.

plakát

Pokání (2007) 

Zajimave, jak ma v zaveru filmu Briony jako stara nejdrive znaminko na prave strane tvare a v dalsim zaberu na levé, tak jako mladsi Briony

plakát

Teresa, el cuerpo de Cristo (2007) 

O zivote svate Terezy, zijici v polovine 16 stol. Paz Vega jako Tereza. Film vzbudil vlnu kritiky v katolickem Spanelsku diky scenam, kdy svata Tereza vidi Krista, ktery se ji dotyka (vypada to trochu jako by byli milenci). Trochu mi pripada, ze vsichni svati museli byt blazni, nicmene jednotlive obrazy ve filmu jsou nadherne. Jde videt, ze reziser si na tomto dal hodne zalezet.

plakát

Babel (2006) 

Film jsem videla ve spanelskem dabingu v kine a musim rict, ze na ten nas to proste nema. Nejak jsem si nemohla zvyknout na spanelsky hlas Brada Pitta, ale i pres tenhle handicap me film nadchl a muzu rict, ze herecke vykony nekterych z hlavnich predstavitelu byly uchvatne. Take musim pochvalit styl rezisera a kameru, bez techto dvou elementu by to nebylo to prave orechove. Jediné co me zklamalo je, ze nechápu jaky dava smysl nazvat film BABEL, coz je vlastne v prekladu Babylon, takze myslim, ze toto by bylo mnohem logictejsi. No, ale to jen tak na záver.

plakát

Goyovy přízraky (2006) 

Ve Spanelsku maji jiz po premiere tohoto filmu s nazvem Fantasmas de Goya. Herecky vykon Javiera Bardema byl strhujici. Natalie taky nebyla vubec spatna, v druhe polovimne filmu si s ni vizaziste opravdu pohrali. Film se mi libil, davam 4 ****, protoze jsou i filmy, kterym davam prednost.