Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nerád urážam, faaakt a preto "citujem"... nemohol som si nevšimnúť Golden Globe Awards v podaní Ricky-ho Gervais-a (mimochodom funny gay) a ten uviedol niečo v štýle... myslel, že glob za special.efekt dostane tým, čo retušoval daný plagát, stým, že všetci vedia koľko majú "dievčata" rokov. Dokonca videl jednu v "Bonanze" :D vtipneé, ozaj. Inak? zrekapitulujem... slečny riešia šatstvo, prachy, módu tým najpovrchnejším štýlom aký som kedy videl a dosť dobre nechápem, čo sa komu na tomto páči. Toto vidieť nejaká malá princess? do roka a do dňa je z nej husa! 1/10 dávam z nevôle a predstavy utopených prachov v tomto psychologicko - kapitalistickom hnuse! To je na facku toto... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

Reklama

Dr.Zhivago 

všechny recenze uživatele

Ne příliš chutný "slepičí vývar". První slípka hozená do vroucí vody - Carrie, je skutečně blbka na entou, jenž by zasloužila místo černého diamantu spíš hrad na růžovém obláčku. Další slepice Charlotta - toto křehké maniodepresivní stvoření balancující na hraně hysterie a infantilního ječení by měla spíše rozjet románek se svou vnadnou chůvou, on by ji hned přešel humor! Slepice číslo 3 Miranda - Uvědomělá krůta, která leze na nervy jakmile otevře svá tučně nakrémovaná ústa. A ve finále nám do téměř hotové břečky (pardón polévky) přibývá Samantha - Tato nad-slepice se svým vytříbeně nadrženým chováním dostává jedinné plus za to, že používá kondom. Celkově uvařeno režisérským kohoutem, který může příště rovnou položit hlavu na špalek. Dobrou chuť! ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Co funguje v seriálu, málokdy funguje ve filmu. Už první díl byl docela rozpačitý a ve dvojce to jde s nudou a trapností ještě dál. Nejvtipnější momenty přijdou v prvních dvaceti minutách (holky za mlada, chůva a teploušská svatba), ale v momentě kdy čtyři stárnoucí "krásky" přistanou v Abu Dhabi, začne to jít se scénářem z kopce. Nejvíc mi asi vadila jejich zabedněnost a naprostá neúcta k jiné kultuře...ani oděvní kreace už nebyly to co dřív (Samanthina ostnaná ramena při karaoke nebo šaty, ve kterých jezdily na velbloudech). Co se týče postav, tak Miranda ustoupila hodně do pozadí, Samantha se zmítá v hormonální krizi a je ještě blbější než kdy předtím (ale aspoň je z nich jediná jakž takž vtipná) a Charlotte s Carrie se staly pouhými karikaturami. Charlotte jako "dokonalá" matka chodící doma ve značkovém kostýmku a hystericky se hroutící po dvou hodinách strávených se svými ratolestmi a Carrie, která i doma chodí v deseticentimetrových podpatcích a jejímž největším nepřítelem se stala televize...doufám, že už to tvůrci zabalí a dalšího pokračování (ve kterém by Carrie pravděpodobně začala toužit po dítěti) se už nedočkáme. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Úvodních dvacet minut na svatbě pro mě bylo utrpením, ale kdesi od odletu do Abu Zabí se začal objevovat i nějaký nástin budoucího příběhu. Pokud jste někdy snili o spojení módní přehlídky a filmu a štve vás, že režiséři běžně od kameramanů nevyžadují detailní záběry výstřihů (v případě žen) a plavek (v případě mužů), můžete si Sex ve městě 2 směle pustit. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Tento sequel vydělal za první víkend 31 miliónů dolarů (rozpočet 100 miliónů), zatímco první díl vydělal za první víkend 57 miliónů a jen z USA si odnesl celkem 153 miliónů. (pavlikv)
  • Mladá zpěvačka Miley Cyrus se vyjádřila o svém mihnutí ve filmu jako o skutečném zážitku. Natáčela v New Yorku s Kim Cattrall jeden den. (don corleone)
  • Film se natáčel mimo jiné i v Maroku (celkem 6 týdnů). Filmaři původně vybrali lokaci Dubaje, ale Spojené arabské emiráty s natáčením nesouhlasily. (don corleone)

Reklama

Reklama