Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Místo dopadu: Berlín (2009) (TV film) odpad!

To je tak neskutečně strašný film!!! Jeho stupiditu snad nejvíc ze všeho dokumentuje to, když na závěr letuška a druhý pilot (protože kapitán vypadl dírou v podlaze) vypnou motory (běžící na volnoběh), aby zpomalili, přestože jim přestanou fungovat přístroje... A protože jediná letuška je asi ta v kokpitu, nikdo neevakuuje lidi z vraku a ti se místo toho uvnitř objímají...

plakát

Stínové komando (1997) (TV film) odpad!

Toto není béčkovej akčňák... Ani céčkovej, ale tak účkovej... Víc nemám co říct.

plakát

VALL-I (2008) 

To bylo tak neskutečně roztomiloučké, až to přebilo všechny mínusy... A že jich nebylo málo. Pro večerní rozněžnění s pytlíkem čipsů nebo kýblem zmrzliny ale ideální. :-)

plakát

Star Trek (2009) 

Ten film je katastrofa plná absurdit... Je tam děsné množství logických chyb (únik z černé díry nějakým výbuchem, fakt, že nikdo nezničil ten vrták, když Spockovi to zabralo 2 vteřiny, to celou planetu nic nechrání? vypadnutí Scottyho z trubky plné vody s asi jen 5 litry vody, samotný design nějaké těžařské lodi, která je sice o 100 let novější, ale přesto zničí 7 supermoderních bojových lodí federace...) a zejména naprostá nelogičnost s tím, že se setkává stejná osoba sama se sebou o 120 let dřív, kam se vrátí z budoucna atd... Zarytí fanoušci startreku z toho mohou být odvázaní, ale jde jen o to, že jsou nadšení z holého faktu, že ten film vzniknul, rozhodně ne ale z jeho kvality. To je jako fanatický sparťanský fanoušek, který bude nadšený z každé výhry, i když bude po tragickém výkonu a haluz gólem z 90. minuty... Ten film je hrůza, hrůza a ještě jednou hrůza...

plakát

Mr. Johnson (2008) odpad!

To není komedie, to je naprostá tragédie... Film si zakládá na absenci dialogů, k tomu nemá prakticky žádný děj a ke zbytku se raději ani nevyjadřuju... Film je zhruba v polovině a sleduju ho dál jen z důvodu, abych zjistil, jestli se to stane nejhorším filmem, co jsem kdy viděl. Nejhodnotnějším zážitkem ze sledování tak teď byla reklama na Aha s hlavním tématem "Nejkrásnější zadečky světa". - - - - - Pane Boogeymane, toho kokota si příště nechte od cesty. Tragický film pozná po víc jak půlce i průměrně inteligentní šimpanz. :-P

plakát

Svět hledá superhrdinu! (2006) (pořad) odpad!

A: horší než Šárka? B: jo A: horší než Dagmara? B: jo A: nevěřím :D B: to je pořad pro američany s iq menším než 50

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Bezesporu jeden z nejlepších seriálů, se kterými jsem měl kdy co dočinění. Neustálý přísun humoru, kdy člověk často smíchy padá skoro na zem. No považte, vyřešit "nelegální" návštěvu wc pro invalidy tak, že ze sebe uděláte vozíčkáře, kterého přepadli a ukradli mu vozík, to vše v divadle na muzikálu pro gaye, to se jen tak nevidí! :-) Snad již brzy přijde třetí série.

plakát

Dannyho parťáci 3 (2007) 

Po skvělé jedničce a výrazně horší dvojce jsem šel na trojku s velkými obavami. Nepřináší sice nic převratného, zase se jen krade (i když tentokrát spíš jako Robin Hood - bohatým berou a chudým dávají), ale film má velmi dobrou atmosféru, správné množství vtipu i neotřelých nápadů, jak přelstít dokonalé zabezpečovací systémy kasína, a ve výsledku to tak dá výtečnou oddychovou podívanou. Těším se na čtyřku! :-)

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Skoro bych i řekl, že jedinou vadou tohoto filmu je fakt, že člověk přesně ví, jak dopadne. Jinak to je zcela strhující podívaná, při které se vám znovu vybaví ty chvíle strachu a nejistoty, kdy padala stále další a další letadla a nikdo nevěděl, kam teroristé zamíří s dalším.

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

Naprostá katastrofa!! Prvních 20 minut je ještě celkem koukatelných, jenže pak se film zvrhne do naprosto něchutně rasistického a perverzního snímku, za který by se styděli i autoři American Pie a podobných hrůz! Opravdu ubohé. Kdysi mě znechutil Ali G, avšak to, co Cohen předvedl teď, to bylo něco opravdu odporného!!