Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (326)

plakát

Dua Lipa: Love Again (2021) (hudební videoklip) 

Výborně nazpívané, s chytlavým refrénem a ve stylově pojatém videoklipu. Středobodem toho všeho je samozřejmě sexy Dua Lipa se svými poutavými tanečky.

plakát

Tiësto & Ava Max: The Motto (2021) (hudební videoklip) 

Písnička sama o sobě je naprostej brutál, ze kterého mám snad pokaždý husí kůži. Doporučuji pustit v autě na plný koule- to je jinej vesmír. Videoklip taky velice zdařilej.

plakát

Dua Lipa & Angèle: Fever (2020) (hudební videoklip) 

Další z věcí Duy, ke které si po několikátém zhlédnutí automaticky vytvářím obsesi. Ve videoklipu je moc poutavá atmosféra, vytvořená perfektním melodickým beatem, nočním prostředím, super prací kamery, chytlavými pasážemi Angèle ve francouzštině a samozřejmě jako vždy extrémně atraktivní Duou.

plakát

Dua Lipa: Physical (2020) (hudební videoklip) 

Neskutečná záležitost. Hudba, choreografie, animace, tancující krásná Dua Lipa a její hlas a zpěv, neuvěřitelná dynamika písně i videoklipu. Mistrovské dílo. 5.3.2022 Musím říct, že když jsem si najel ten text a spojil si ho s celým videoklipem a tím, že je to celé o tom "physical", tak to má celé ještě daleko větší grády. A do auta na jízdy ve tmě je to taky velice silná záležitost.

plakát

Vyšinutý (2020) 

Sakramentsky napínavej film, který nemá jediné hluché místo. Už dlouho se mi nestalo, že by mě nějakej film dokázal takhle přikovat k židli. Krom toho je zde výborné herecké obsazení.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Krásné uzemnění plechovkou trefenou přímo na rypák. Brad Pitt je zde ztělesněním dokonalého frajera. Dabing špičkový. Jinak kdybych měl prachy, tak letím z fleku do Los Angeles projít si ulice Hollywoodu a Beverly Hills. Tamní prostředí je přeci jenom o něčem jiném než to české.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Čekal jsem, že mě to bude bavit, a taky že bavilo. Super jízda se strhujícím finále.

plakát

Tiché místo (2018) 

Naprostá srágora překypující nelogičnostmi. Navíc postrádající sympatické herce- ta hluchá byla vyloženě na pěst a vůbec mi v tom filmu chybělo cokoli, co by mě nějak zaujalo. Zkrátka naprostá prázdnota bez příběhu.