Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (279)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Zvracene kouzelne napravovani gauneru Bozim synem.

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Zajímavý nápad podaný naprosto nepřesvědčivě. Dramatická stránka holý průměr. Fiktivní pak zcela nevěrohodná (vodotěsný robot se ucpe špenátem). Spielberg nám opět ukázal, že je v poslední době nejvíc přeceňovaný režisér.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

S01-80% S02-70% S03-60% Nové série jen opakují provařený absurdní humor. Zábavnější mi přijde americká obdoba o partičce vědátorů. S04-75% Brilatní první dva díly a pár momentů z posledního mě opět velice pobavily.

plakát

Americká krása (1999) 

Divná skoro komedie o divných lidech, kde je od začátku zřejmé jak to asi dopadne. Jenom doufám, že nejsou všichni Američani takhle pošahaní.

plakát

Andy Goldsworthy (2001) 

Samoucelne hrady z pisku, ktere maji byt jakousi "umeleckou" analogii krajiny? A ja zatim cekal dokument o rekach, to mam za to ze si nectu obsah:)

plakát

Animegataris (2017) (seriál) 

Minoa postupne propada anime diky stredoskolskemu klubu anime blaznu, ktery pomohla zalozit.

plakát

Antikrist (2009) 

7/10 Už sem přicházel psychadelickým vjemům na chuť, načež styl poslední půl hodiny sklouzne k fraškovitým pracím na chalupě doprovázené hrou na schovku.

plakát

Appleseed (2004) 

70% Nádherná animace, ucházející souboje, průměrný děj (ze situace všichni proti všem se dostaneme přes klasickou konspiraci k vítěznému konci kde není poražených :). Dojem kazí jen pár zmatených momentů (pro anime příznačné), které by se dali připsat na vrub nedostatečnému vysvětlení některých motivů na pozadí nebo prostě logickým chybám v ději či chování postav (ty ale člověk najde i ve spoustě filmů, které na příběhu stojí).

plakát

Appleseed Alpha (2014) 

Lepsi 3D herni render post-apokalyptickeho sveta. Parecek valecnych vyslouzilcu. Hledani smyslu za co polozit zivot. Zoldacti cyborgove. Vtipkujici zaporak. Velky zaporak. Male mesto pro dva bosse.