Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Bunny a býk

Bunny a býk (2009)

Už nějakou dobu je Stephen Turnbull (Edward Hogg) mužem rutiny. Každý den se přesně 27 minut sprchuje, 4 minuty si čistí zuby, 8 minut kloktá a 7 minut používá zubní nit. Taky už víc než rok neopustil svůj byt, kde tráví čas luštěním křížovek, sledováním seriálů o přežití v extrémních podmínkách a hromaděním a následným skladováním všedních zbytečností včetně použitých zubních nití a vlastní moči. Jeho rutinu však jednoho dne naruší myši, které mu rozežerou všechny jeho hermeticky skladované zeleninové lasagne a tak se rozhodne, že se pokusí vyjít ven. Při několika neúspěšných pokusech opustit byt pak vzpomíná, jak se před rokem se svým sukničkářským a gamblerským kamarádem Bunnym (Simon Farnaby) vydali na cestu po Evropě, na které taky potkali pověrčivou servírku Eloisu (Verónica Echegui), se kterou se dostali až na španělskou fiestu.

Fix

Fix (2008)

Milo (Tao Ruspoli) se svou přítelkyní Bellou (Olivia Wilde), oba dokumentární filmaři, mají před sebou nelehký úkol - dostat Milova problémového bratra Lea (Shawn Andrews) během čtyřiadvaceti hodin do protidrogové léčebny, jinak skončí na tři roky ve vězení za porušení podmínky. Léčebna je ale daleko, nemají peníze, aby ho do ní mohli zapsat, a Leo jim rozhodně není moc nápomocen. Jejich cesta, kterou Milo celou dobu natáčí, se tak stává závodem s časem, přehlídkou Leových přátel (od bývalých přítelkyň po drogové dealery) a v neposlední řadě honičkou s policií.

Haideu jikil na

Haideu jikil na (2015) (seriál)

Vítejte ve světě mladého Seo-Jin Goo (Bin Hyeon), bohatého a úspěšného majitele zábavního parku Wonderland. Na první pohled by se mohlo zdát, že mu v životě ke štěstí nic nechybí, realita je ale jiná. Zábava? Zakázáno! Vášeň? Zakázáno! Nafukovací balónky? Zakázáno! Seo-Jin trpí disociativní, neboli mnohočetnou poruchou osobnosti - při sebemenším vzrušení se tak může stát, že se místo něj objeví Robin, jeho již pět let úspěšně potlačované alter ego. Seo-Jin tak ve strachu z Robinova návratu žije poněkud sucharským a pečlivě kontrolovaným životem, dokud do něj nevstoupí provazochodkyně Ha-na Jang (Ji-min Han), která se právě vrátila z Las Vegas převzít po svém nedávno zemřelém otci vedení cirkusu ve Wonderlandu. Je to právě Ha-na, kdo v Seo-Jinovi probudí Robina a spustí tak neočekávaný sled událostí.

Noel Fielding's Luxury Comedy

Noel Fielding's Luxury Comedy (2012) (seriál)

Představte si, co byste asi viděli, slyšeli a zažívali, kdybyste požili koktejl z nejrůznějších omamných látek. To, a ještě mnohem víc (a taky absolutně legálně), vám totiž může nabídnout "Luxusní Komedie" britského stand-up komika Noela Fieldinga.
Divák se ocitá v červeno-modré džungli, kde ve velmi alternativním bytě na stromě nad rejnočím akváriem žije Noel se svým sluhou Smoothem (Michael Fielding), uklízečem Andym Warholem (Tom Meeten) a kamarádkou Dolly (Dolly Wells). Podstata seriálu je však velmi epizodická a tak tu kromě výše zmiňovaných postav můžete narazit opravdu na cokoli a kohokoli, neboť fantazii se tu meze nekladou.

Winter of Frozen Dreams

Winter of Frozen Dreams (2009)

Film je natočen na motivy skutečné události, která se udála v 70. letech v americkém Madisonu. Barbara Hoffman (Thora Birch) je bývalá nadaná studentka chemie a současná prostitutka vedoucí dvojí život. Poté co se rozhodne s prostitucí skončit, nachází doma v koupelně polonahého muže ubitého k smrti. Je přesvědčená, že na ni vše nastražil její bývalý zaměstnavatel, aby se jí pomstil. Alespoň to tvrdí svému snoubenci Jerrymu (Brenden Sexton III), kterého následně přemluví, aby se těla zbavili. Jerry však psychický nátlak nevydrží a druhý den ráno vše přizná na policii. Mrtvý se jmenuje Harry Berge a je zasnoubený s jakousi Lindou Millar, které má po jeho smrti připadnout veškerý jeho majetek. Linda ale není k nalezení a Jerry se tak spolu s Barbarou, která odmítá vypovídat, stává hlavním podezřelým z vraždy. Zjistit, kdo je vlastně Linda Millar a kdo je zodpovědný za vraždu jejího snoubence má na starosti detektiv Lulling (Keith Carradine).

Reklama