Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Armageddon

Armageddon (1998)

No a co že je to samé klišé a patriotismus? Pro mě je to 100% pětihvězdičkový film. Při scénách, jako např. když všichni hrdinové opouštěli hangár a pochodovali do raketoplánu mi běhal mráz po zádech a naopak při scéně loučení Harryho s jeho dcerou mi ukápla slzička. Tohle je přesně to, co od hollywoodského velkofilmu očekávám! A navíc titulní skladba patří k mím nejoblíbenějším skladbám vůbec :)

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Ano, příběh má tento film opravdu velice jednoduchý. To ale nemění nic na tom, že je to opravdu božská podívaná. Jsem vlastníkem Blu-ray verze a vidět tento film ve vysokém rozlišení s 5.1 zvukem jsou opravdové orgie jak pro oko tak ucho. A jako třešnička na dort je velice povedený soundtrack od jedné z mojich nejoblíbenějších skupin - Daft Punk. Tyto skutečnosti dělají z Trona Legacy jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec!

Blade Runner

Blade Runner (1982)

Blade Runner je můj asi nejoblíbenější film. Ridley Scott je mistrem ve svém oboru, což dokazují i jeho ostaní díla. Dokáže krásně navodit atmosféru budoucího Los Angeles a za doprovodu hudby od Vangelise je Blade Runner prostě mistrovské dílo!

Pátý element

Pátý element (1997)

Úžasný film od roztomilé Millei Jovovichové až po střeleného Chrise Tuckera jakožto Ruby Rhoda a to vše v čele v Brucem Willisem. Královská podívaná, u které jsem se bavil od začátku až do konce. Ostatně - který film s Gary Oldmanen jakožto superzlounem může být špatný? :)

Kanibal! Muzikál

Kanibal! Muzikál (1993)

Tvorbu Treye Parkera a Matta Stona prostě miluju! Krásně pojaté vypravování příběhu Alferda Packera, kterého ztvárnil sám Trey Parker. Opět geniálně vymyšlené dílo jako například Team America, South Park nebo Orgazmo. Trey Parker se i celkem vtipně mstí své bývalé přítelkyni Liane, po které pojmenoval svého koně. --- ,,Ale Packere, každý z města se už projel na tvém koni.'' Od začátku do konce jsem se smíchy popadal za břicho a celou tuto podívanou provázejí líbivé písničky.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Další z pecek od Ridleyho Scotta. Gladiátor má velice silný příběh, jehož vyvrcholení mě pokaždé dožene k slzám. Svou roli také sehrál velice povedený soundtrack od génia soundracků Hanse Zimmera v podání Lisy Gerrard.

Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem

Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem (2003)

Silný příběh a to bez jediného slova během celého filmu! Daft Punk zbužnuju a vidět něco takle působivého oblečeno do jejich hudby mi vyráží dech. Interstella je film, který můžu sledovat pořád dokola a stejně se neomrzí