Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (173)

plakát

Bílá smrt (2009) 

Asi by byla větší zábava sledovat, co se tam děje těch 6 měsíců, kdy zůstávají na stanici zavření... Kate Beckinsale je kočka i při teplotě mínus 65°C, pořád tak trochu ve stylu reklamy "pusť to naplno, můj účes to vydrží" ;-).

plakát

Bitevní loď (2012) 

Skvělá ukázka toho, jak se od "Will You Be There (Free Willy Song)", B2, F8, zásah, zásah - loď potopena, přes "My Heart Will Go On" dostat až k "I Don't Wanna Miss a Thing". Sorry B., ale film, kde je na plátně Rihanna víc než Liam Neeson, nemůže být myšlen vážně :-P.

plakát

Bitva roku: Tým snů (2013) 

"Nejsme tým..." Ne, to neřekneš! Hollowayi, tohle ne! "...jsme rodina!" Von to řek'! Fakt to řek'! Už hledám hodně kůlovej font, abych si to nechala vytetovat na pr...edloktí.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Já jsem to kdysi viděla, ale paměť je ke mně celkově dost milosrdná, takže co bylo, bylo, teď je teď... Ahoj jsem kristynca a nemám ráda Jima Carreyho. Pár věcí mě tam pobavilo, ale za to můžou jisté dvě osoby, které mi meldují podobné kraviny do hlavy už bezmála deset let.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Tři hvězdy... a všechny v úctě ke Goslingovi za to, že dokáže zahrát muže, který touží po někom jako je Michelle Williams. End of story.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

A všichni prostě jen seděli, zírali a pro jednou drželi hubu...

plakát

Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) 

Skupina dlouhovlasých blbečků (jakože vikingů) potká blbečka s klackem (jakože mnicha, co se tím klackem ohání jak Donatello) a skupinu ještě větších blbečků (jakože jsou to fakt ještě větší blbečci) a já jen doufám, že to nebude mít víc dílů (jakože sága).

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Taková Gossip Girl s koňma. Za mě tam bylo málo Číňanů...

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Asi jsem masový vrah, ale párky prostě žeru! :-)

plakát

Camelot (2011) (seriál) 

Zatím viděny 3 díly, ale už teď můžu říct, že prsa dobrý seriál fakt nedělají. Na co jsem zatím nepřišla je, proč se Merlin v podání Josepha Fiennese pořád tlemí jako dement. Artuš je nemastnej neslanej, ale zdaleka ne nejhorší. Chce se říct "uvidíme", ale nevím, jestli se mi ještě bude chtít...