Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (204)

plakát

Slečna nebezpečná (2012) 

Rád bych dal moji oblíbené Katherine víc, ale prostě to nejde. Tady jsou možná dvě i moc. Logika nikde, všechno se děje tak nějak zvláštně samo, 88 minut a přesto film nudí. Dobrý film by diváka nepustil a nenechal ho při filmu dělat spoustu věci okolo a neustále ho pauzovat.

plakát

Galimatyáš (2009) odpad!

Hloupé, divné, nudné. V polovině filmu se pořád nic nedělo, a na víc už jsem neměl trpělivost.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Trošičku zkrátit, Megan vrátit a svět Transformerů by byl pořád pětihvězdičkový. :)

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Velká očekávání s sebou často přinášejí i velká zklamání. A jedno obrovské zklamání nese název Terra Nova. Absolutně nevyužitý potenciál, kam se proboha poděli ty miliony dolarů ? Zpočátku to vše vypadalo dobře a uvěřitelně, obavy z dinosaurů a jiné havěti, jenže to v průběhu seriálů naprosto vymizelo. Najednou se nikdo nebál běhat sám džunglí a o živáčka nezavadil. A když se to zase hodilo, tak v poslední epizodě nacpali obrovského dinosaura do malého kontejneru, kam se absolutně nemohl vejít a ještě z něj vylezl tak, že ho ani malinko nepoškodil... WTF ? Idiotských věcí je tam mnohem víc, ale tohle mi prostě vadilo hodně a tak to zmiňuji. Viděl jsem všech 13 epizod, podívat se na to dá, ale po titulkách už nebudete vědět, že jste to viděli. V seriálu mi chybí jakýkoliv WTF efekt a to je u dějového Sci-Fi dost problém. Nakonec jsem rád, že další epizody nejsou, byla by to škoda peněz. To radši obnovte StarGate. :)

plakát

Vrahouni (2010) 

Průměr. Docela dobře jsem se u filmu bavil, ale závěr je tak strašně moc plný nelogičností, že je až těžké se přes to přenést a nenechat se tolik ovlivnit i v hodnocení zbytku filmu, který má slušnou úroveň.

plakát

Přes palubu (1987) 

Nevím, jestli jsem vůbec nějaký film viděl tolikrát, jako právě tuto romantickou komedii. Prvních pár shlédnutí když jsem byl menší bylo spíše jen proto, abych nemusel jít brzo spát. :) Uplynulo ale pěkných pár let a dnes patří mezi mé nejobliíbenější v tomto žánru. Proto nedokážu pochopit, jak je možné, že jsem film do této doby měl stále neohodnocený. Naštěstí to teď mohu napravit a s radostí udělit 5*. :)

plakát

Melissa a Joey (2010) (seriál) 

Vtipné, milé, příjemné. Nejsou to sice ty skutečné salvy smíchu, ale takový ten přitroublý úsměv vám vydrží po celou dobu. Pohodový sitcom na odreagování, který má v sobě něco navíc, co se těžko popisuje. Je jen škoda, že se u nás neuchytil a nedostal se do širšího povědomí. V Americe bude za chvíli startovat druhá série, zatímco u nás se na titulky čekalo jako na smilování. Škoda, doufám že od druhé série se tohoto seriálu chytne stály překladatel. Určitě by si to Mel a Joe zasloužili.

plakát

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 

Originální nápad a pojetí, nicméně i přesto jsem se spíše u filmu nudil. Film má především bavit, a toho se ne úplně dostávalo.

plakát

Země ztracených (2009) 

Tenhle film je, pardon ze to slovo, strašná píčovina. Skutečně tak velká, pardon ze to slovo, píčovina, že je nakonec až slušně zábavnej a člověka udrží v pozornosti po celou dobu, protože očekává, co autoři vymyslí. Pořád jsem si říkal, že další scéna už větší, pardon ze to slovo, píčovina než ta předešlá být nemůže. Ale věztě, že skoro vždycky byla. PS: Úroveň komentáře odpovídá úrovni filmu.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Nepopírám, že tenhle film je kultovní. Stejně tak je mi jasné, že bez knižní předlohy to není úplně ono. Přesto musím konstatovat, že jsem se po většinu filmu především nudil. Efekty na tu dobu jsou sice velmi úžasné, ale to dnes již nestačí. Film poplatný své době, ale dnes již nemá divákovi moc co nabídnout.