Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (640)

plakát

K2 vlastní cestou (2020) odpad!

Dlouho sem přemýšlel, kolik dám hvězd. Je skvělé, že Klára jako 20 žena na světě zdolala K2 (druhou nejvyšší horu světa), jelikož hodnotím tento dokument, kteréj režisérka natáčela 2 roky, mj. klobouk dolu, budu krickej. Jak sama Klára v dokumentu říká, že je nezodpovědna a rozhoduje sama či s manželem.. Ano, ses nezodpovědna. K2 kde je úmrtnost 20%, v prepoctu každéj 5 člověk, co tam leze tak umře, tak je to neskutecna nezodpovednost, když más 2 malé děti doma... Ses neskutecne hloupá a sobecka ženská. Pocit po tomhle dokumentu mám takovou, že stupidita některých lidí nezná mezi.. MŮJ SVOBODNÝ NÁZOR! ODPAD!

plakát

Tajemná schůzka (1991) 

Bavil sem a Hawkeho jeden z fakt dobrých filmu...

plakát

Láska v malé Itálii (2018) 

Emmu (díky Vřískotu 4) i Haydena (Díky Star Wars) mám fakt rád, ale tohle byla trapná a předvídatelna romantická komedie..

plakát

Pochod ve stínu (1984) 

Mám rád filmove příběhy, spis je to drama o dvou kamarádech (tulacich), co se snaží najít práci...

plakát

White Snake (2019) 

Digitálně vymakany, příběh ale průměr..

plakát

Vzhůru za sny (2020) 

Příjemnéj animak o ovládání snů

plakát

V zajetí (2020) 

Skvěléj psychologickej thriller. SPOILER: Jen mám dvě varianty konce: 1, buchta na vozíku se scvokla jak její "máma" 2, buchta na vozíku to hraje a msti se své "mame"... Každopádně ji asi fakt hrablo, bo jinak by asi našla své pravé rodiče a vše by byl happy end...a horror tohle určitě nebyl.