Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (172)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) odpad!

Bez předsudků a s mrzkým očekávánín bych hrozně chtěl být pohlcen úžasným světem JRR Tolkiena, ale marná snaha. Nemůžu ani hodnotit podprůměrně, protože pozitiv na tomto rádoby velko-výpravném seriálu mnoho nenacházím. V první řadě postavy, casting a scénář - nic z toho tu nefunguje a nijak vás to nevtáhne. Postavy povětšinou ženské nebo tmavé pleti jsou dost nesympatické, afektované a nenabízí nic k čemu bych během 2 hodin dokázal nějak přilnout. CGI se snaží působit sice velkolepě, ale tak nějak nedodělaně. Jak z počítačové hry, většina CGI kulis nemá patřičnou hloubku ani prostor pro navození atmosféry. Celé je to hrozně přebarvené a nepůsobí autenticky. Celkově nám autoři dávají najevo, že jedou podle "woke" pravidel, vše je šité na míru pro amerického diváka bez znalosti knih nebo původních filmů a vlastně z toho není citit žádný odkaz / pocta Tolkienově tvorbě. A to je asi hlavní kámen úrazu.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička - Superlidské právo (2022) (epizoda) odpad!

Další z řady agitačních hollywoodských výplodů bez hloubky, smyslu, vkusu ani humoru. Prostě silná, nezávislá žena v hlavní roli, muži - zlí, ubozí, politická korektnost na prvním místě. U dobře napsaných seriálů se to dá akceptovat, ale tohle mě nebaví.

plakát

Sandman (2022) (seriál) odpad!

Když se těšíš na Sandmana a místo toho dostaneš jenom černochy a gaye...+ Ultra otravnou holohlavou černošku. Už aby tahle móda byla za náma.

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) odpad!

...proč? Chtěl bych poznat člověka s tak nízkou mírou reflexe a soudnosti, kdo toto vyprodukoval. Šílený.

plakát

Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Zhlédnuto v libereckém kině Varšava. Celkově lepší, ostřejší a mnohem propracovanější po stránce kamery, scénáře i humoru než první díl. Za mě naprostá pecka a doufám, že tihle hyper-nekorektní Snowboarďáci přitáhnou do kin hodně lidí se zálibou ve zvráceném a černém humoru.

plakát

Ztracené město (2022) 

Jedna hvězda za Brada a druhá za Daniela. Ono je to místy i docela vtipný a Chaning s plastovou Sandrou maj určitou chemii, ale je to prostě moc předvídatelný, brakoidní a woke, kde vyžraná černoška, aby se splnily kvóty vyloženě kazí dojem z celkem odpočinkovýho filmu.

plakát

Odloučení (2022) (seriál) 

Tohle se nesmírně povedlo a nemůžu se dočkat, kam tato geniální zápletka povede dál. Navíc je to snad jeden z prvních seriálů, kde mě vyloženě nes*rou černoši a gay postavy, které tam jsou jen kvůli splnění kvót...je to poctivě natočený, mysteriózní, skvěle promyšlené. Pro fanoušky Black Mirror

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) odpad!

Vydrželi jsme 3 minuty. Šílenej cringe.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Skvělej film na kterém se určitě najdou mouchy, ale vyznění a hlavně morální přesah je obrovský. Jenom sympatizantům Donalda Trumpa se to asi moc líbit nebude :D

plakát

Nadace (2021) (seriál) odpad!

tak moc jsem se na Foundation těšil no a vzešla z toho kdyby politicky korektní, ale mega-politicky korektní podívaná, kde muži jsou buď hlupáci nebo záporáci, všemu a všem velí silné ženy, lesbičky a černoši nebo černošky. Kdyby to aspoň nebylo na úkor dobrých hereckých výkonů a celkové uvěřitelnosti. Přitom taková Duna nebo Raised By Wolves stejnou do očí bijící nevyvážeností netrpí. Škoda.