Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (319)

plakát

Dealer II (2004) 

Syrové, realistické a neuvěřitelně špinavé. Přitom film v nejčistší podobě.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

James May kupuje auta, protože jsou hnědá.

plakát

Top Gear 2010 (2002) (pořad) 

James May kupuje auta, protože jsou hnědá.

plakát

Svatý boj (2001) 

Na doporučení podobných filmů jsem do dal hned po Romper Stomper, kterým jsem byl dost zklamán a ani do Svatého boje jsem nevkládal velké naděje. OMYL! Svatý boj bojuje úplně jinak než fyzicky, samozřejmě ukazuje i vnější šlupku komunity, ale zejména se zaměřuje na jednu vyčnívající postavu, která se vlastně stále snaží ukrýt a nevyčnívat. Některé teze, ačkoli jsou samozřejmě špatné, jsou velice zajímavé a dalo by se nad nimi dlouho polemizovat. Filozoficky dokonalé a myšlenkově zvrácené. VYNIKAJÍCÍ FILM s famózním Ryanem Goslingem!!! který si objektivně zaslouží více než 75%.

plakát

Oni žijí! (1988) 

Oni žijí! jsem vyhrál v tombole na plese, v tombole byl i Mr. Proper, pracovní rukavice a pytel toaleťáku (opravdu!) Od Carpentera jsem viděl zatím jen Věc a moc mě nebavila, tak jsem byl celkem vlažný, nicméně pustil jsem se do toho s vervou ospalý den po plese. Námět je celkem solidní a herecký výkon "toho wrestlera" není úplně špatný, pohledy přes brýle vypadají komicky, ale představa vidět takový "matrix" je nepředstavitelná a reakce teda také. Hodně mě bavila ta klidná kamera. Prostě super film, kdyby však byly osmdesátky..... Film Oni žijí! naprosto nepřežil svou dobu- klasické hlášky, přirážení protivníků ke zdi, pěstní souboj- a je takovým pomníkem osmdesátek se všemi klady i zápory a tak mě nechává na holičkách jak vlastně hodnotit.

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

V porovnání s Kameňákem tomu odpad! dát nemůžu, protože to té úrovně nedosáhlo (pouze v porovnání Troškovin) jinak bez debat.

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

Jasně, je to pro blbečky od blbečka, ale je tam spousta (dnes již kultovních vtipů), kterým se rád kdykoli zasměju a se mnou myslím i kdokoli jiný. Dát tomu 1* či dokonce odpad! je čirý alibismus a ČSFD póza.

plakát

Z pekla štěstí (1999) 

Mám rád Telč, jako malý kluk ( no 10 let) jsem jezdil poblíž na tábor a prohlídka zámku byla každoroční povinností. A jednoho dne tam točili Z pekla štěstí a já si připadal šťastný, že jsem toho tak trošku součástí. Jinak mi ZPŠ přijde lehce podprůměrná pohádka s příšerně (ale hnus) přehrávajícími herci.

plakát

Rebelové (2001) 

Krásná Norisová, krásné kostýmy, krásná stylizace a krásné písničky....jen tak nějak moc, přitom to finále nebylo krásné a bylo nejsilnějším momentem. Klidně bych dal i víc, jenže je to moc naivní.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

i 0% je moc / aktualizace 1: koukám na to, nemůžu si pomoct (5*) / aktualizace 2: znechucen přestávám sledovat, Nelu nemůžu vystát, mé emoční projevy u sledování HP jsou neúnosné (odpad!)