Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (199)

plakát

ABBA: úspěch navzdory (2024) 

Platit ve Švédsku 85 % daň? Wow, by jim tam měli postavit sochy ze zlata v nadživotní velikosti, že nefrnkli kamkoliv jinam.:)

plakát

Dynastie Prachařů (2024) (TV film) 

Škoda že je to hlavně o Davidovi a jeho divadelním (převážně avantgardním) herectví. Za mě hodně slabé, asi na to nejsem moc velký intelektuál.:/ Bohužel těm velikánům herectví, kteří když vstoupí na scénu a okamžitě ji rozzáří, nesahá ani po kotníky, tak o tom hovoří s takovým despektem, z kterého mi bylo až stydno. Jeho tatínka Ilju k nim zrovna řadím, tak o to trapněji to vyznělo. Jinak v civilní rovině je to snesitelný, David i Kuba si ze sebe umí udělat legraci, toho tam mohlo být mnohem víc.

plakát

Polda - Křídla spravedlnosti (2024) (epizoda) 

Je fajn, že se vrátil Orozovič, ale do takhle bezvýznamné role, to jako by tam skoro nebyl. A mladý Polívka pořád jako nepovedený klon Matáska, to je fakt utrpení sledovat. Herectví jsem nestudoval, ale celkem dobře poznám, kdo hraje dobře (má to přirozeně v sobě) a kdo ne. Možná je to tak blbě napsaná postava, že se to zahrát dobře ani nedá, ale to nic nemění na tom, že z pohodového seriálu je sračka podobná tomu, co v této epizodě zrovna vyšetřují.:) Je docela vtipné, jak si z Křídel spravedlnosti dělají srandu přes postavu Mráze, přitom Polda je teď úplně stejná zoufalost díky Polívkovi.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) odpad!

Sly se definitivně zbláznil!:( Po zábavné trojce přijít s touhle bezduchou sračkou, to mě až urazilo. Herecké obsazení je vyloženě trapné, ty dvě šťabajzny totální úlet, asijská sekce komická a 50 Cent s tím mladým "komediantem" to zabili úplně. Příběh stupidní, děj veskrze žádný, jen tupá střílečka bez špetky originálnosti či jakéhokoliv humoru.

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Největší problém příběhu podle skutečných událostí je, když vám hlavních hrdinů (v tomto případě "hrdinek") není ani trochu líto a dostanou se postupem času na úroveň záporáků (v tomto případě muslimské pakáže). Jinak je to natočené vcelku dobře a paradoxně mě víc bavily ty vedlejší (předpokládám smyšlené) linky.

plakát

Invalida (2023) 

Normálně bych dal asi jen 4 hvězdy (přece jen u podobně laděných českých komedií se směju mnohem víc), ale za jistou slovenskou/cikánskou originalitu dávám plnou palbu. Godlovi role fakt sedla!

plakát

Marek Ztracený v Edenu (2023) (koncert) 

Do tohohle kluka bych to prostě nikdy neřekl, že to dotáhne až na tuhle úroveň. Respekt!

plakát

Matematika zločinu (2023) (seriál) 

Těšil jsem se na Bartošku, ale ten by tam vlastně vůbec nemusel hrát a bylo by to skvělé i tak.:) Herecký koncert Honzy Nedbala a Zuzany Bydžovské! Prvně jmenovaný velmi příjemně překvapil.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Ajej, super záhadná a geniální AI "entita" a s celou koncepcí MI je rázem konec. Je z toho jakási kapsářská odysea... První film ze série, který mě vůbec nebavil. Dvě hvězdičky dávám za krásné kulisy Říma a Benátek.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Uff, celou dobu jsem se nedokázal rozhodnout, jestli sleduji historický román, sociální drama, parodii na pohádku, nebo všechno splácané dohromady. Jednu hvězdičku si zaslouží leda tak pěkné exteriéry, ale na to si radši pustím nějaký přírodopisný dokument, nebo se do hor vydám na procházku sám. Btw. "body builder Jánošík" fakt pobavil, to jsem teda valil bulvy, co všechno dokážeme protlačit do pohádky a tvářit se, že to tam patří.:)