Reklama

Reklama

Marek Ztracený v Edenu

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Záznam koncertu nejpopulárnějšího českého zpěváka, který na fotbalovém stadionu sledovalo během tří večerů rekordních 100 000 diváků. Kritiky oceňované vystoupení plné energie, emocí a zajímavých hostů. Pojďme si užít třikrát vyprodaný Eden, můžete se těšit nejen na Marka Ztraceného, ale i na jeho hosty... (TV Nova)

Recenze (6)

kajas 

všechny recenze uživatele

A vždycky si vzpomenu, jak jsme se s tátou před nějakými 15 lety smáli, že ten kluk se v každé písničce ztrácí... Upřímně mě mrzí, že jsem tuhle jeho edenovou jízdu neviděla živě, díky skvěle sestříhanému záznamu jsem si udělala aspoň obrázek. Musel to být opravdu zážitek. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Čistě technicky je záznam z koncertu skvělý. Střih i zvuk. Nedá mi to ale zastavit se přímo k Markovi Ztracenému. Můžete mít na něj jakýkoliv názor, sám jsem na něj celkem rezervovaný, ale jakmile při sobotním koncertu, který měl být první, na konci začal "Časy se mění, jen my dva zůstáváme stejní" a na obrazovce se pustila jeho svatba, vlhký oči jsem měl i já. Publikum vyloženě bulelo. Umí to pěkně, celkem si mě tímhle koncertem a pak i následným dokumentem získal. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Marek Ztracený má teď všechno - slávu, slavíky a fanoušky. Ti pro něj udělají skoro vše a není divu. Jeho texty jsou nápadité, co píseň to prakticky hit. Moc se nedivím, že vyprodal Eden a to rovnou třikrát. Koncert jeho osoby měl navíc opravdu hodně co nabídnout. Od skvělých hostů přes světelnou show či bubenické umění jeho syna. Navíc jde o skromného kluka, který se opravdu dojímal a měl neskrývanou a nefalšovanou radost. Není namyšlený, arogantní apod. Sám říkal, že se směrem k přístupu k fanouškům učil od Gotta a rozhodně se učil dobře. Mistr, pokud se z nebe dívá, je určitě rád, že má toho nejlepšího možného nástupce. Písničky skvělé, show parádní a odezva neskutečná. Mě samotnému běhal mráz po zádech, co teprve jemu... Něco podobného jsem naposledy viděl u Freddieho Mercuryho během koncertu Live Aid. A je opravdu symbolické, že další sen je tím pádem právě Wembley. Ztracenému to opravdu přeju. Zavzpomínal na Hanku Zagorovou. Jeho sny se plní právem. Klobouk dolů před tím co dokázal, zaslouží si to. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před tím klukem Ztraceným. Sic nepatřím k posluchačům českého popu, ale Marek Ztracený si dokázal splnit takový malý/velký český sen. V mládí byl jak sám říká ztracený, aby se postupem času našel a dostal na edenský stadion sto tisíc lidí. Jo když tě život kope do zadku, něco končí. Tak třeba za 100 let. P.S. Velký plus za Rodena. ()

Zajímavosti (1)

  • Marek Ztracený si pro fanoušky připravil překvapení, a to vzpomínku na zesnulou Hanu Zagorovou, kdy zazpíval píseň „Já nemám strach“, kterou pro ni složil. A překvapivě se Hana objevila na obrazovkách, kde spolu s Markem tančí a zpívají. Lze to vidět na záznamu koncertu Ztracený v O2 aréně (2020). (DominatorCZ)

Reklama

Reklama