Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (39)

The Dirties

The Dirties (2013)

Matt a Owen, dva nejlepší kamarádi, se rozhodnou natočit komedii o pomstě tyranům z jejich střední školy. Ovšem jeden z nich to jako komedii nebere...

Hurá do pravěku!

Hurá do pravěku! (2012)

Příběh tří dětí, které se náhodou dostanou k zvláštnímu stroji času tvarovanému jako vejce a v něm cestují, cestují do minulosti. Přesněji, šedesát pět milionů let do minulosti. Ocitnou se uprostřed hnízda dinosauřích vajec a první věcí, kterou uvidí, je obrovský T-Rex, který se na ně udiveně dívá. Avšak nic hororového se nekoná. Nejnebezpečnější dinosaurus je totiž nepovažuje za potravu, ale za své potomstvo. Děti si teď "nějak" musí zajistit návrat do své doby a stihnout to dříve, než se vylíhnou skutečná dinosauří mláďata. Během tohoto dobrodružství budou samozřejmě čelit prehistorickým monstrům a nebezpečím na každém kroku.

The Frozen

The Frozen (2012)

Mladý pár po nehodě na skútru uvízne v lese a musí čekat než dorazí pomoc. Situace se obrátí k horšímu poté co zmizí Emmyn přítel a ona musí bojovat nejen s nástrahami přírody, ale i tajemným lovcem, který ji v lese sleduje...

Kill 'em All

Kill 'em All (2012)

Skupina mezinárodních vrahů je uzavřena v hi-tech bunkru, známém jako Killing Chamber. Aby se dostali na svobodu musí bojovat protím ninjům, bandě maskovaných maniaků a dalším, kteří se nezastaví před ničím, aby je všechny zabili.

Sám doma 5: Vánoční loupež

Sám doma 5: Vánoční loupež (2012) (TV film)

Osmiletý Finn Baxter (Christian Martyn) a jeho rodina se stěhují do Maine a zabydlují se v novém domě. Finn se bojí a věří, že dům je strašidelný. Zatímco on nastražuje pasti na ducha, jeho rodiče uvíznou na druhé straně města. Finn je doma sám se svou sestrou (Jodelle Ferland) a tak jejich dům přiláká 3 zloděje (Malcolm McDowell, Debi Mazar, a Eddie Steeples).

Robin Hood: Ghosts of Sherwood

Robin Hood: Ghosts of Sherwood (2012)

Robina Hooda a jeho muže zajímá pouze jedna věc, bohatým brát a chudým dávat. Teda tak to bylo až do jeho smrti, nyní ho zajímá jen zabíjení...

Podvodník

Podvodník (2012)

Dokument se soustředí na mladého Francouze, který přesvědčí truchlící rodinu z Texasu, že je jejich šestnáctiletý syn, který zmizel před 3 lety.

40 dnů a nocí

40 dnů a nocí (2012)

Když kolosální tektonický posun způsobí, že hladina moře začíná stoupat, mikrobioložka shromažďuje DNA tolika druhů živých tvorů, kolik jen může, mezitím armáda vytváří "Archu" v zoufalé snaze zachovat život na Zemi.

Extracted

Extracted (2012)

Muž, který vynalezl techniku jak sledovat vzpomínky lidí, se dostává do nebezpečí poté, co vstoupí do mysli muže závislého na heroinu, aby zjistil je-li vrahem...

Hellgate

Hellgate (2011)

Podnikatel ze západu spolu se svou thajskou manželkou a synem zažijí hrozivou nehodu při návštěvě Bangkoku. V důsledku toho zjistí, že existuje svět mezi životem a smrtí.

The Ghostmaker

The Ghostmaker (2011)

Film se točí kolem skupiny vysokoškolských kamarádů, kteří odhalí rakev z 15. století, která jim umožňuje vstoupit do světa duchů. Zatímco jejich první dobrodružství v duchovním světě je zábavné a nevinné, brzy se tato zábava stane nebezpečnou...

Moje Shakey

Moje Shakey (2012)

Příběh je o vdovci, jeho desetileté dceři a jejich psovi Shakeym. Rodina se stěhuje z malého městečka v Ohiu do Chicaga. Po příjezdu zjistí, že nemohou mít psa a musí mu najít nový domov...

1666

1666 (2011)

Skupinka přátel se vydává noc před Halloweenem na výlet po místech vražd celebrit a po strašidelných domech, po návštěvě domu 1666 je však už nikdo nespatřil.

The Reverend

The Reverend (2011)

Mladý reverend, čerstvý absolvent seminární školy, se vydává do své první farnosti. Zatímco na první pohled se farnost zdá být klidná s perfektními obyvateli, ukáže se, že se něco zlého skrývá za zdmi domu místního podnikatele.

Experiment Philadelphia

Experiment Philadelphia (2012) (TV film)

Tajný vládní výzkumný projekt se snaží oživit pokus z 2. světové války o vytvoření maskovacího zařízení k tomu, aby válečné lodě byly neviditelné.

Paranormal Incident

Paranormal Incident (2011)

Sanatorium Odenbrook bylo uzavřeno poté, co se za jeho zdmi stala masová vražda. O šedesát let později se šest vysokoškoláků vyzbrojených kamerami vydává natočit něco nadpřirozeného.

Sick Boy

Sick Boy (2012)

Mladá žena potřebuje peníze, a tak se dá na hlídání dětí. Matka chlapce, kterého má na starosti, má podmínku, že jejího syna nesmí vidět ani vstoupit do jeho pokoje, jelikož je nemocný.

Swerve

Swerve (2011)

Colin cestuje autem na pracovní pohovor, když se stane svědkem tragické dopravní nehody. Jeden řidič je otřesen a druhý mrtvý. Opodál leží kufřík plný peněz, Colin odolá a předává ho místní policii. Netuší však, co dobrý skutek způsobí.

Budz House

Budz House (2011)

Nezaměstnaný lenoch Bud Howard žije se svou matkou. Mezi jeho kamarády patří Jpeezy, Ooley a Pretty Tony, jejichž jediným zájmem je čtení komiksů. Jednoho dne se na ně usměje štěstí a najdou hromadu trávy, jenže jak se ukáže, ta patří místnímu gangu, se kterým se dostanou do křížku.

The Rise and Fall of a White Collar Hooligan

The Rise and Fall of a White Collar Hooligan (2012)

Život fotbalového chuligána Mika Jacobse nikam nevede do chvíle, kdy při bitce potká starého známého Eddieho Hilla. Pod jeho vedením se octne ve světě podvodníků, kteří jsou schopni za jeden večer z bankomatu vytáhnout až sto tisíc liber. Spolu s penězi a ženami, které Mikovi přinesl nový životní styl, přichází taky zvýšené nebezpečí a život se začíná vymykat kontrole.

Reklama