Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (166)

plakát

Vymítač Boner (2020) (seriál) 

A další pokračování Exorcisty, jeden by řekl, že už se toho nedá moc vymyslet, no auto opět překonává naše očekávání a dodává nám další materiál na zasmání. Samozřejmě to nebude pro všechny, ale v dnešním světě je to vítaná změna.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Souhlasím s názory, že to mohlo být o hodně delší. Pamatuju si, že jsem četl knížku našeho horolezce Jaroše a tam byla spousta momentů, kdy i sám Jaroš byl podle mne rád, že to přežil. Tento dokument vypadá, tak že parta Nepálských horolezců ty hory vylezla skoro bez problémů. I přesto, že hodnotím 5 hvězdami, tak mi tam chybělo trošku více napětí. Kdo hlavního hrdinu zná, ví jak to dopadne. Jako největší problém je tam vykreslena čínská byrokracie. Každopádně rozhodně doporučuji pro fanoušky 8 tisícovek i menších.

plakát

Vymítač (2017) (seriál) 

Našli jsme úplnou náhodou a musím říct, už od první epizody obrovské překvapení. Tento kreslený počin mne úplně nadchl. Pomyslnou korunu tomu nasazuje originální polský dabing, který sám o sobě pozvedává úroveň tohoho seriálu. Není díl, kde bych se nezasmál. Pro někoho, kdo potřebuje něco na odreagování a upřednostňuje kratší minutáž rozhodně doporučuji.

plakát

Koruna - Wolfertonská senzace (2016) (epizoda) 

Pilot. Klasika seriálů, která buďto zklame, nebo Vás nadchne pro další díly. Pilot mne natolik zaujal, že mám v plánu další díly. Obzvláště Churchill v podání Johna Lithgowa byl excelentní. Dále je pěkné vidět méně známé tváře v hlavních rolích.

plakát

Jízlivě tvůj (2013) (seriál) 

Výborná přehlídka hereckých výkonů, zajímavých zápletek. Dokonalá souhra. Je škoda, že seriál má jenom 2 série.

plakát

Škatuláci (2014) 

Vtipné. Originální. Poutavé. Na rozdíl od většiny hodnotících se mi animák velmi líbil. Krásné zpracování, a velmi příjemní padouchové alias škatuláci.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Výborný film. Vždy, když jsem ho viděl, dostal jsem nepřekonatelnou chuť na párky. Nevím proč, že by podprahové záběry?

plakát

Kulový blesk (1978) 

Tu jenom člověk čeká, kdy ten blesk uhodí :)

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

Další z přehlídky zlaté kolekce českých filmů. Geniální nápad a naprosto excelentní zpracování a herecké výkony.