Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (7)

plakát

U Konce světa (2013) 

Vynikajicí komedie s evidentně zámerně ujetým koncem. Skvělé dialogy a situační humor. Mám tuto dvojici herců (a trojici tvůrců) rád a tímhle filmem nezklamali. Nebál bych se ho označit za nejlepší film Cornetto trilogie (Shaun of the Dead, Hot Fuzz). Viděno v Londýně, kousek od Camdenu, kde je i hospoda World's End do které tvůrci údajně občas zašli.

plakát

Gekidžóban Naruto: Blood Prison (2011) 

První polovina úplně super - žádné přehnané techniky, solidní náběh na dobrý příběh.. pak se objeví super zbraň se super bossem, tvůrci začnou kašlat na vše, co vykreslili. Jako třeba na motivace postav. A navíc si z toho dělají srandu, aby nemuseli více vysvětlovat. Škoda, během první poloviny jsem se rozhodoval mezi 4 a 5 hvězdami a prohlášením, že se jedná o nejlepší shippuuden film, druhá polovina to pohřbívá pod dno.. ** jako průměr je konečný výsledek

plakát

Alien Vs Ninja! (2010) 

Ne dost spatne, aby to bylo vtipne a tak si to zaslouzilo odpad..

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Hezky animak, ktery bezvadne odsypa, avsak.. animace objektu a prostredi nema chybu a kdyz se v zaberu objevi jen cast lidke postavy (noha, zada), clovek si rika, ze to vypada jak hrany film. Tak proc jsou postavy animovane tak, ze se do toho znacne realistickeho prostredi vubec nehodi? Dale chudak Tintin taky nevyjde z domu, aby ho nekdo nevykradl nebo neprepadl, kdyz se podobna situace opakuje ponekolikate, uz to nenapina, ale jen to vyvolava "meh" pocit. Co se mi velice libilo byly nektere useky akce, například lov sokola při projíždění města na motorce, a kvalitni anglický dabing postav. Celkove bych rekl velmi naprumerny animak, ktery z meho pohledu srazi nektere (i kdyz zcela zamerne - animace, neustale napinave situace, jednoduchy humor) aspekty. Ciselne 7/10, s priklonenim se k nizsimu hvezdickovani..

plakát

Černočerná tma (2000) 

Hezká béčková scifi, kde jsou i přes některé stereotypy postavy charakterově zajímavé. Jediné co mi na tom filmu opravdu vadilo, byla VeLiCe RoZtŘeSeNá KaMeRa v každém akčnejším záběru. 70%, přičemž se přikláním k vyššímu hvězdičkování.

plakát

Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower (2010) 

Říkal jsem si, že by z tohoto Naruto filmu mohlo něco být. Nápad byl slušný a trailery lákaly na líbivé souboje a staré postavy. Bohužel jsem se spletl. Návrat do minulosti dopadl sice dobře, animace také, ale tam to bohužel skončilo. Hudba je slušná, ale ve chvílích, kdy by se hodil alespoň tichý podkres, prostě neexistuje (při pauzách mezi proslovy jednotlivých postav, při prázných záběrech na "situaci" apod.). Ostatně i dialogy stojí za starou bačkoru. Obyvatelé města jsou otravní i když jich je jen 20 (na město sta/tisíce věží nic moc - btw. proč všichni pohánějí jedno kolo, když by to vklidu mohly dělat loutky, všudypřítomná chakra či pára tryskající ze strojů?), princezna se podobá dívce z ?prvního? filmu a záporák je tradičně úplně mimo. Postavy se na scéně objevují zcela náhodně a následně odcházejí s tím, že "si musí ještě něco zařídit". Mno a abych s kritikou nekončil moc brzy, tak souboje přes svou dynamiku značně nudí (Naruto se rozeběhne, udělá rasengan, dostane ránu, zvedne se, rozeběhne se, udělá rasengan.. stále dokola). Celkově se mi film ale líbil víc než předchozí dva, protože se více drží kolejí onoho světa (žadný bezocasý, žádné pohlcování kekkei genkai) i když z Naruta tradičně dělá úplného blba.

plakát

Brendan a tajemství Kellsu (2009) 

Nádherná pohádka s překrásnou animací a hudbou. Příběh si drží hezky pomalé tempo od začáku do konce, ale co je důležité, nenudí. Na závěr jsem však čekal víc, než se mi dostalo. A malé plus za Pangur Bána.