Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Válečný

Recenze (36)

plakát

Planeta dinosaurů - Alpha's Egg (2003) (epizoda) 

DVD - Daspletosaurus zachraňuje rodinu. Popis dílů je prohozený s názvem jiného dílů. Hodnocení udělují tedy na základě popisu.

plakát

Planeta dinosaurů - Little Das' Hunt (2003) (epizoda) 

DVD - Cesty životem predátora pyroraptora. Popis dílů je prohozený s názvem jiného dílů. Hodnocení udělují tedy na základě popisu.

plakát

Planeta dinosaurů - Pod's Travels (2003) (epizoda) 

DVD - Nebezpečný život saltasaura. Popis dílů je prohozený s názvem jiného dílů. Hodnocení udělují tedy na základě popisu.

plakát

Planeta dinosaurů - White Tip's Journey (2003) (epizoda) 

DVD - Velociraptor bojuje o přežití. Popis dílů je prohozený s názvem jiného dílů. Hodnocení udělují tedy na základě popisu.

plakát

Doomsday Volcano: Sopka zkázy (2006) (TV film) 

O bývalé sopce Thera jsem v tomto dokumentu slyšel poprvé takže je to pro mě přínos.

plakát

Ferrari: Cesta k nesmrtelnosti (2017) 

Hezký dokument ale smutný. Jinak jsem původně myslel že se jedná o film když jsem to koupil na Blu-Ray. Upozornění pro diváky. Dokument obsahuje titulky které jsou katastrofální. Jednou dole a pak nahoře po celou dobu trvání. Někdy jsem nestihl dočíst protože jsem si jich hned nevšiml.

plakát

Životní zkouška (2000) 

Na tomhle filmu je snad jediný nejlepší posledních cca 20 minut do konce. A to že Crowe a Caruso plus další jsou v maskáčích a namalovaný jako ze Seals. Střílečka super zbytek vcelku nuda.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Mě bylo hned divný když Barney je jeden z nejlepších členů z Postradatelních že by nevyskočil z letadla padákem. To by musel být hodně blbej. Špatný dabing. Nechápu proč Lundrena nedaboval Soukup a Stathama Stránský. A Megan je moc hezká na to aby zabijela zbraněmi. Moc mě tam nesedla.Lepší ale než třetí díl ale už tam je vidět i hodně PC efektů. 60%

plakát

Let 42 (2015) 

Něco podobného jako Tajemná záře nad Pacifikem. Jen v horší kvalitě. A hlas Jeremy Clarksona (Zbyšek Horák) kterého znám z Top Gear či dokumentů mě v tomto filmu absolutně nesednul.