Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (5)

kil-is

kil-is (2019) (seriál)

Mladý nájemný vrah, který trpí od dětství ztrátou paměti, dostane zakázku na několik vražd. Jako odměnu za každou odstraněnou oběť dostane informace, které mu snad umožní zjistit, kdo je a odkud pochází. Celou věc mu komplikuje policistka, odhodlaná vyřešit sérii zdánlivě nesouvisejících úmrtí za každou cenu. Oba přitom spojuje mnohem víc, než tuší.

Nevada

Nevada (1944)

Kovboj Jim Lacy, přezdívaný Nevada, vyhraje 7000 dolarů a rozhodne se zkusit štěstí v nevadském městě, kde nedávno propukla zlatá horečka. Při příjezdu je obviněn ze zabití Bena Ida, který u sebe měl podobný obnos hotovosti, a zatčen. S pomocí svých dvou přátel se mu sice podaří dostat se z vězení, ale očistit své jméno a dopadnout vraha bude muset sám. Nečekané spojence nalezne v místní zpěvačce a překvapivě i v dceři zavražděného. Western natočený volně na motivy knihy Zanea Greye.

Garireo

Garireo (2007) (seriál)

Mladá policistka nastupuje jako nováček na oddělení vražd. Od svého předchůdce se dozví, že největších úspěchů při vyšetřování dosáhl díky svému bývalému spolužákovi, profesorovi fyziky na místní univerzitě. Tento génius a mistr neúprosné logiky, přezdívaný Galileo, však nejeví o spolupráci s emocionální ženou žádný zájem. Přesvědčit se nechá jen v případě, že vyšetřování doprovází přívlastky jako "nemožné" nebo "nevysvětlitelné". A i pak ho nezajímá dopadení zločince, ale jen a jen vyřešení samotné záhady.

Změna je život

Změna je život (1998) (seriál)

Právnička Laura Gibson dostane nabídku stát se soudkyní v malém městě na pobřeží. Protože se jí nedaří v práci a její manželství se rozpadlo, nabídku přijme. A aniž by přesně věděla do čeho se pouští, odstěhuje se z velkého města s dospívající dcerou a synem do kraje, kde lišky dávají dobrou noc. Tady začíná nový život a zahájí praxi, se kterou nemá příliš zkušeností. Ovšem zvyknout si na úplně jiný způsob života nebude zrovna jednoduché jak pro ni, tak pro její děti.

Jasný terč

Jasný terč (1997)

Martin Blank pracuje jako profesionální zabiják, ale momentálně prochází osobní krizí. Jako vhodná příležitost k odreagování se jeví pozvánka na sraz spolužáků ze střední školy. Při té příležitosti by mohl v rodném městě vyřídit i novou zakázku. Po příjezdu se setká s dávnou láskou Debií, ale pak se vše začne komplikovat – ve městě se objeví další zabiják a dva vládní agenti... začíná sled dramatických i komických situací plných černého humoru a napětí.

Reklama