Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (3)

Tunnel of Love

Tunnel of Love (1997)

Muž jede tunelem na své velmi staré, ale atraktivní motorce Norton. Přijíždí do města a svým strojem zapůsobí na dívku v kabrioletu. Na semaforu mu ujede, zatímco se jeho motor zastaví. Frustrovaný muž vstoupil do baru, ale dívka jede zrovna kolem. Tentokrát se k ní dostane a skončí to nocí plnou vášně. Následujícího rána, když se probudí, je žena pryč i s motorkou a hraje stejnou hru jako den předtím s mladým mužem v džípu.

Vražedná linka

Vražedná linka (1982)

Vražda po telefonu, to tu ještě nebylo! Je to rychlé, anonymní a působivé. Oběť nejprve uslyší vysoký, stále se stupňující tón, který jí řádně roztřese údy, následuje výron krve z očí, uší a úst, aby v závěru celé exhibice sluchátko explodovalo a tlaková vlna prudce odhodila bezvládné tělo. První vražda byla podle slov pachatele zkušební a nebožačka doplatila na svou zvědavost, když na peróně metra zvedla sluchátko neodbytně vyzvánějícího přístroje. Vrah měl ale smůlu. Hned první vražda vyprovokovala zájem zvídavého Nata Bridgera, který nechce uvěřit oficiálnímu prohlášení policie, že dívka zemřela na srdeční záchvat (ohořelá náušnice jeho průvodním znakem totiž většinou nebývá). I začíná pátrání po geniálním zločinci, který vynalezl nový způsob přenosu energie na dálku pomocí telefonních linek. O tom, že jeho dopadení nebude snadné snad svědčí tento stručný výčet několika jeho "performací" : úředník na kolečkové židli prolétl oknem mrakodrapu, hospodyňka explodující i s dřezem plným nádobí, svůdná sekretářka skropí krví postavičku Mickey Mouse, starý pán rozrazí prosklené dveře a další. Pokud netráví příjemné chvíle ve společnosti nově nabyté známosti, kterou mu přivedlo do cesty vyšetřování, zabývá se Bridger pátráním po vrahovi.

Živá pochodeň

Živá pochodeň (1990)

Manželé Johnesovi se uvolili za značnou finanční odměnu absolvovat ďábelský experiment. V Nevadské poušti se nechají ozářit při cvičném výbuchu atomové bomby. Od tragických následků je má ochránit nově vyvinuté očkovací sérum. Krátce po výbuchu se stávají rodiči a narodí se jim zdravý syn. Pár dní poté oba rodiče zahynou v záhadných plamenech. O 34 let později jsme svědky oslavy narozenin jejich syna ve společnosti atraktivní Lisy. Budoucnost obou mladých lidí vypadá velice optimisticky, ale tento pocit velice rychle zmizí a přicházejí děs a hrůza.

Reklama