Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (111)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Neměl bych problém s délkou, kdyby to k nečemu bylo. Ale tady nic, nula, nuda, zbytečné. Na tři díly by to bohatě stačilo. Jo a příběh? Pche... Další z řady přeceňovaných. Prostě podprůměr s jednou známou herečkou, písničkou a očividně zaplacenými recenzemi. Stěží **

plakát

Bullet Train (2022) 

Viděno podruhé a je to ještě lepší jízda. Dobře zamotané, hlášky a scény jasně napoví kdo je režisér.

plakát

Gump - jsme dvojka (2024) 

1) není to pro nejmenší - budou se nudit 2) vyprávění je v první půlce nesskutečččněě pooomallléééé. 3) člověk se párkrát dojme, ale i zasměje 4) o psí chlup lepší než jednička

plakát

Wonka (2023) 

Po druhém shlédnutí ubírám jednu hvězdu. V kině to udělalo na poprvé větší dojem než si zasloužilo. Až přeslazeně přepatlané páté přes deváté.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Já fakt nevím co na tom mají... dal jsem si pro jistotu jedničku, aby mi to ještě lépe navazovalo. Moc to nepomohlo, obraz a vizuál pěkný, zvuk nic extra (asi kinem) a příběh no, ikdyž jsem knihu nečetl a původní Dunu už moc nepamatuji, tak nic extra. Prostě lepší sci-fi, ale nic, co by mě s otevřenou pusou posadilo na zadek.

plakát

Ztracené město (2022) 

No... když se to snaží být vtipné, je to až trapné, nudné. Jindy to celkem jde. Nejlepší je asi na konci mezititulková scéna. Jinak průměr, na který se víckrát fakt nepodívám. Teda možná kvůli Sandře jo, neuvěřitelná baba na svůj věk.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Myšlenka není rozhodně špatná, provedení taky ne, cestování v čase OK, finále příjemné, Harrison velmi dobrý, hudba taky. Ale proč proboha mají všichni potřebu dělat nesmyslné digitální megahoničky?! Kdyby ubrali o 50% furt by to bylo stejně vtipné, uvěřitelnější a příjemnější. Zlatá stará poctivá filmařina. Bohužel i zde akční CGI efekty zbytečně přitížily a nesmysl s malým bubu pilotem... ach jo. Takže o hvězdu méně, než by v klidu mohlo být.

plakát

Méďovy vánoce (2022) 

Tak max. do 7 let. Je to poměrně utahané a hlavně vykecá kdo nosí dárky!

plakát

Loki (2021) (seriál) 

Začátek dobrý, později se to zase zvrhne v nastavovaný patos, jen aby se něco točilo a vyrábělo koruny, ale ve finále sranda a celkem to vylepší. Být to možná film, mohlo to stačit, protože několika díly se člověk protrápí.

plakát

Santa Claus (1994) 

Prostě vánoční rodinná komediální pohoda s kutilem Timem. + krása vidět ten svět, čistě bílý ;)