Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (293)

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

Tohle mi doslova dalo rakovinu.

plakát

Čmuchalové (2023) (seriál) 

Skvela akce, kamera, herecky vykony i zapletka, cenim sceny kolem jidla.. ale proboha proc se tam vsichni chovaji jako banda dementu neschopnych logickyho uvazovani.

plakát

Chudáčci (2023) 

FENOMENÁLNÍ. Potřebuji okamžitě znovu do kina.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Velká nuda, ale povedený casting. Čekala jsem životopisné drama, dostala jsem středověky večer pod lampou, not really impressed. Je tam potenciál, pár solidních scén, co mohly mít atmošku a náboj, ale buď nebyly peníze, nebo to je prostě režisérsky nedotažený. Bojové scény jsou velmi komorní, takže spíš nebyly ty chechtáky. Zjevně taky měly omezený rozpočet na soundtrack, chápu, Kdož su je zásadní, ale cmon, hraje tam asi osmkrát. Nemyslím, že by tohle vydělalo na velkolepá pokračování a nemyslím, že to by to vadilo.

plakát

Opuštěný (2022) (seriál) 

Nudnější než život na předměstí. Jak se jim to povedlo, v New Yorku narvanym queer lidmi, mi je záhadou.

plakát

Šoumen krokodýl (2022) 

Vůbec by mi nevadila banální zápletka a nudné postavy, to u takového filmu pochopitelně očekávám. ALE pár momentů mě velmi velmi rozčilovalo.  Ten moment překonání strachu a sebe sama a touha nechat zazářit svůj talent před celým světem má vycházet z postavy. Proto ji pomáháme a tlačíme do nekomfortu. Protože sama postava chce zpívat veřejně, chce vystupovat, je to její sen, jen se bojí, že na to nemá, zatímco my "objektivní" pozorovatelé vidíme, že ano. Jenže Lyle po ničem takovém netouží, chce si v klídku chillovat doma se svou rodinou, ne dobývat prkna showbyznysu, to chce jen Javier a pak teda i klučík, aby ukázal fízlům, že není nebezpečný? Jakože někdo, kdo umí zpívat, je automaticky safe? (Koukám na tebe R.Kelly).  A pak ten soud? Speciální výjimka chovat exotická zvířata v domě č. 88. Kámo ten krokodýl zcela zjevně není domácí mazlíček, ale člen rodiny. Tak si vyberte, jestli ho humanizujete a je to váš buddy, nebo je to chované exotické zvíře, oboje zároveň nejde a je to nechutný. A ty písničky byly hrozný sorry no.

plakát

Věčná dcera (2022) 

Vizualne i herecky lahodny, bohuzel celkem banalni pointa jasna po par minutach a celkove spis nuda.