Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (944)

plakát

Věčně mladá (2015) 

Masterpiece romantické tvorby. Takhle by to mělo vypadat. Je smutné když se nad tím zamyslíš, že zůstat sám mladý a krásný není výhrou, pokud tví milovaní stárnou a odchází. Tohle by měla být povinná četba a filmografie. Howgh

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tady se zaslouží smeknout před českým dílem brněnského režiséra. Škodovky ve vizi budoucnosti, kamera jako když amerického filmu a i ta atmosféra. Prostě paráda. Místy trochu moc tmy a málokdy to říkám, ale bylo nutné přisvětlit displej, což nemám rád. Přesah vidím v tom, že stát se to nejspíš může. Doporučení na delší večery.

plakát

World Trade Center (2006) 

Mno maucta. Jedním slovem: hustý 🙂 Vše co jste potřebovali vědět o 9/11 a báli jste se zeptat. O to silnější emoce pak máš, když víš, že 15 let po útocích jsi v tom muzeu stál..! Enormní přesah a monstrózní doporučení.

plakát

Babel (2006) 

Poctivý kus filmu. Tady je to neoddiskutovatelných 5 za tenhle Netflix. A tak dokud nám ho nezruší, vždy tu bude prostor naplnit 2h akcí, napětím, city a asijskou nahotou 😃 Doporučení!

plakát

Stillwater (2021) 

Brutálně silnej přesah a fajn film se šťastným koncem. I když - se šťastným? Na to už si musíte zodpovědět vy sami. Nechal tam ženu s holkou, za mě krev je sice krev, ale ne každá JD snědla všechnu moudrost Světa. Když to cítil, měl to risknout.. Maucta

plakát

Rozpolcený (2016) 

What the... Heck 👀 Solidní kidnap movie. Asi si to rovnou pusť. Má to vše, co to má mít. Vtip, napětí, akci a nepustí to celou dobu! Top

plakát

Oppenheimer (2023) 

N.t.v.l. kdyby mi někdo řekl před filmem, že 3h vydržím sledovat konverzační drama kde vím, že dojde k výbuchu bomby, zeptal bych se, jestli se neposral v kině. Já si z toho asi trochu čůrnul a nebylo to ani výběrem popcornu, ani pití, ani příjemnou KH společností. Ten film je prostě napínavej a i když jsou dialogy místy rychlé, vše je srozumitelné. Prostě divím se divím. S Barbie se to nedá srovnat - ty peníze se tak nějak vrátily. Doporučuji. Přesah? Snad do života lidí v Japonsku. Ale těžko argumentovat životy lidí ve válce.. Je to buď my, nebo oni. To si přiznejme!

plakát

V ráji (2023) 

Solidní time-buying sci-fi.. Připomnělo mi to kupování roků s Justinem Timberlakem v In time.. Napínavý, 2h dlouhý, zajímavý, konec překvapivý, nemám co vytknout. "Každý chceme přeci pár let umazat, ale za jakou cenu?"

plakát

Trosečník (2000) 

Tro-seč-ník! Jumpseat od FedExu a jedeš :)