Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Poslední recenze (9)

plakát

Já, padouch 3 (2017) 

Příbuzný napojený na vedení Antivelepadoušké ligy. Šílený osobní komorník vynálezce. Epická bitva mimoňů s elektronicky ovládanou hordou prasat. Souboj Grua s těmi nejlepšími zvrhlými agenty na světě. Plán na ovládnutí internetu a zhypnotizování celosvětové populace. Pomsta Scarlet Odkráglové v důchodu. To všechno a víc by se dalo dát do jednoho filmu, ale není to tam. Jednou to muselo přijít. Dá se říct, že jsem celý film nevěřícně koukal a čekal, kdy dojde ke zvratu jak dějovému, tak kvalitativnímu. Nestalo se. Prakticky všechno ve filmu je nefunkční, kromě funkčního Grua, kterému všechno vychází, což ve výsledku není vůbec zábavné. A minihlody k zasmání byly asi tak čtyři. Usnulo mi u toho dítě, což je plus. Takže 40%.

plakát

Rodina Addamsova (1964) (seriál) 

Není to samozřejmě jen nostalgie, která s tímto seriálem nutně musí přijít. Jako dítě jsem viděl jen tu neobvyklost zpracování a letěl jsem na ni. Dneska tam vidím nádherně zpracovaný kýč, skrytý sarkasmus, úžasné herecké výkony, skvěle komponovanou hudbu, přirozené triky, politické vzkazy své doby a mnoho dalších věcí. A právě ta lehkost, kterou je seriál podáván, mě oslovila dnes. Není to samozřejmě nejlepší komediální seriál všech dob, to ne. Jinak by se nepřestal točit. Když jsem se ale po letech podíval na film a potom na originální seriál, uvědomil jsem si, že ačkoliv se s filmem tvůrci snaží, kvalit seriálu nedosáhli. Přece jenom Goméz by nikdy neudělal cestu do trezoru plnou pastí. Goméz by jej vystavil v obýváku. Na vymýšlení naschválů zlodějům jsou tu přece Věc a Kleopatra, nehledě na to, že trezor by byl prázdný, protože peníze jsou proinvestované. A jsou to právě tyhle domyšlené detaily, které rozbíjí scénář filmu a zároveň tvoří kostru původního seriálu. Těch aktuálních 82% hodnocení si zaslouží. Nechtěl jsem vychýlit jazýček vah dolů, tak jsem mu dal pět hvězd, i když si je zcela nezaslouží. Přeze všechnu mou chválu mi totiž přijde, že celý námět není vytěžený bezezbytku a zasloužil by si důstojné seriálové pokračování, které by dokázalo reagovat na svou dobu, stejně jako to dělají Simpsonovi.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Když odezněla znělka, věděl jsem, že to bude levný. Viděl jsem však spoustu levných seriálů a byly dobré. Když zahrál podkres, věděl jsem, že to zahrál na piano a varhany sám Soukup. Ale to mi taky nevadilo. Čekal jsem, že si do seriálu najme za úředníky pár dobrých herců, kteří z něj budou dělat blbce a on všechny překvapí. Jenže se to nestalo. On se rozhodl, že blbci budou všichni okolo a on bude ten chytrý. Cesta nejúspěšnějšího českého youtubera za štěstím pokračuje. Neznám jej jako člověka, ale hercem není a nebude. Čekal jsem, že bude chtít do politiky, ale nyní si myslím, že se do ní nedostane. Tohle snad mentálně nemůže zpracovat ani kostka ledu. Dal jsem to celé, přiznávám. Omlouvám se.

Poslední hodnocení (217)

Piklírna (2021) (seriál)

21.02.2022

Arcane (2021) (seriál)

06.12.2021

Raubíř Ralf (2012)

01.01.2021

Já, padouch 3 (2017)

17.06.2020

Rodina Addamsova (1964) (seriál)

09.02.2020

Premiér (2019) (seriál)

odpad! 11.10.2019

Avengers: Endgame (2019)

26.04.2019

Aquaman (2018)

18.12.2018

Spalovač mrtvol (1968)

17.09.2018

Reklama