Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (113)

plakát

Neslýchané: Síň hanby (2023) 

Je to pořád dobré, ale je vidět, že je přímá úměra mezi počtem zapojených "hlav" a kvalitou dílu.

plakát

Rod Draka - Série 2 (2024) (série) 

Natahované. S nejlepší postavou nejnudnější dějová linka. Někdy dost silly dialogy.

plakát

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál) 

Výborný seriál, který doplatil na nevděčné fanoušky. Výborný příběh i postavy. Pár nelogičností v ději, ale na rozdíl od čehokoli jiného od akvizice Disneyho se to snaží posunout Star Wars dál.

plakát

Star Wars: Akolytka - The Acolyte (2024) (epizoda) 

Ještě deset minut před koncem jsem měl pocit, že vidím dokonalé zakončení ambiciózního seriálu. Nakonec ale dost nelogické rozhodnutí vytvořilo trochu pachuť na tomto jinak velmi dobrém díle.

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Skvělý nápad, bohužel humor České televize se drží trapnosti původního GamePage.

plakát

Star Wars: Akolytka - Ztracená / Nalezená (2024) (epizoda) 

Kdtž vidím to hodnocení, tak se utvrzuji v tom, že SW fanoušci si kvalitní seriály nezaslouží! První dva díly zatím naprostá bomba!

plakát

Love Has Won: Příběh kultu (2023) (seriál) 

Kdyby to nebylo tak smutné, tak by to bylo fascinující. Pomalé tempo, ale velmi zajímavý dokument.

plakát

Ahsoka (2023) (seriál) 

Ze začátku to vypadalo nadějně, ale dopadlo to jako vždy. Nelogický Disney sranec, kde je vše nadějné zabito poslední epizodou.

plakát

Ahsoka - Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (2023) (epizoda) 

Závěr pohřbil celou sérii. Takže dál platí, že jediné koukatelné hrané dílo co vzniklo od akvizice Disneyho je Andror. Je až fascinující, jak se tvůrci nedokážou stále dokola a dokola poučit. Nikdo nebude brát Thrawna jako geniálního taktika, pokud se chová jako úplnej imbecil. Nikdo nebude nadšený z Anakinova Force Ghosta, když je jen jako takové malé příjemné cameo na konci a nemá žádný vliv. A ačkoli jsme milovali Shin a Balona, tak ve finále nebyli a nadějný cliffhanger na Balona je úplně zbytečný, když se ho po smrti herce dočkáme možná někde v komiksu. Takže velké velké zklamání.

plakát

Barry (2018) (seriál) 

Výborný konzistentní seriál. Celý seriál je uspokojivě zakončen třetí sérií. Čtvrtá série je o tom, co dokáže ze surového vraha, na kterém není ve čtvrté sérii už nic lidského udělat americká popkultura. Celý seriál je vlastně o tématech viny, odpovědnosti a podobně jako divadlo o pravdě a autentičnosti. Zároveň se ale dotýká témat jako zbraně v USA, dezinformace, ale i křesťanská morálka (ve čtvrté sérii) a dělá to skvěle!